2015-09-23 16:50:06
Φωτογραφία για ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ... ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ - Θ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! (PHOTOS)
Εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού υπήρχε στην κλήρωση της Α1 Μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πριν την έναρξη της εκδήλωσης αντάλλαξε χειραψία με τον Μάνο Παπαδόπουλο, ενώ οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Τάκης Μπαλτάκος είχαν μία πεντάλεπτη συνομιλία.

Το... κορυφαίο όμως, ήταν η συνάντηση και η χειραψία του Θανάση Γιαννακόπουλου με τον Βασίλη Σπανούλη, οι οποίοι έτσι έβαλαν στην άκρη την κόντρα των τελευταίων ετών. Μάλιστα, ο κύριος Γιαννακόπουλος συνομίλησε με αρκετά μέλη των ερυθρόλευκων και αναφέρθηκε με άκρως... κολακευτικά λόγια για τον αρχηγό του Θρύλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον εκθείασε για την δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και είπε ότι είναι... πολύ καλός χαρακτήρας.

Λίγο μετά πάντως, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ για τη βράβευση. Το βραβείο ανήκει στους παίκτες και τους προπονητές μας. Ακόμα και οι αντίπαλοί μας εδώ μπορούν να αναγνωρίσουν ότι αξίζαμε περισσότερα από δυο πρωταθλήματα τα τελευταία 10 χρόνια! Αυτό που μας κράτησε στον Ολυμπιακό ήταν η αναγνώριση των αντιπάλων μας στην Ευρώπη. Επίσης, χωρίς τον αδελφό μου, δεν θα είχα αντέξει»!


Από την πλευρά του, ο Διεθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ για την βράβευση. Το βραβείο ανήκει στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ. Στη Μάνη λένε πως από τότε που βρέθηκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Εχουμε τη δύναμη να ζητήσουμε συγγνώμη και να συγχωρήσουμε. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνουμε μια νέα αρχή... Θέλουμε να σταματήσουμε τη βία, να δούμε διοικούντες ομάδων να κάθονται μαζί... Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε σταματήσει να απαντάμε σε προκλήσεις. Οι μάχες πρέπει να δίνονται μέσα στο παρκέ. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα νικητές. Εντός παρκέ κρίνονται οι αγώνες και όχι σε δικαστικές αίθουσες... Ας αφιερώσουμε τον πολύτιμο χρόνο μας στις ακαδημίες μας... Με τις καλύτερες ευχές δηλώνουμε πως όλοι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός είμαστε έτοιμοι να δώσουμε κοινό αγώνα....»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ