2015-10-04 23:00:06
Φωτογραφία για Αναγνώστης - Μέλος Συλλόγου Πολυτέκνων δυσανασχετεί με τα βάρβαρα μέτρα ...
Αγαπητό tromaktiko,

καταγγέλλω τον πρόεδρο της ΑΣΠΕ κ. Θ. Β., ο οποίος στηρίζει πολιτικούς που με τα ψηφίσματα τους στο ελληνικό κοινοβούλιο έστειλαν στον οικονομικό καιάδα τους πολυτέκνους...

Aυτός που το 2012...συμβούλευε τους πολυτέκνους να θυμούνται τους βουλευτές που έφεραν και ψήφισαν πολυνομοσχέδιο κατά των ανθρώπων που συντηρούν το έθνος δημογραφικά... !

Άραγε τι άλλαξε κ. Θ. από τότε μέχρι σήμερα και στηρίζετε δημιους των πολυτέκνων...? Ως πρόεδρος της ΑΣΠΕ είστε ανακόλουθος των όσων κάποτε με σθένος υπερασπιζόσασταν...τι ήταν αυτό που σας έκανε να αλλάξετε στάση...?? Τα μέτρα δεν άρθηκαν, τι ήταν αυτό λοιπόν που βάρυνε στην συνείδησή σας ώστε να προδώσετε τις χιλιάδες των Ελλήνων πολύτεκνες οικογένειες...? Σίγουρα προσωπικές σας φιλοδοξίες αντίθετες με την σε βάρος πολιτικη χιλιάδων δοκιμαζομένων πολυτέκνων οικογενειών...ίσως επειδή προ ετών έχετε αφήσει στην άκρη οικογενειακά βάρη μικρών παιδιών...!


Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]

Eπειδή λοιπόν η ενασχόληση σας με τα κοινά -πολιτικά δρώμενα στην πατρίδα προέχει των θεμάτων που άπτονται της ελληνικής πολύτεκνης οικογένειας, σας προτρέπω να παραιτηθείτε...αφήνοντας τα των πολυτέκνων σε ανθρώπους που είναι απέναντι σε δημιους...και όχι δίπλα τους, στηρίζοντας τους προκλητικά...Εσείς λέγατε κάποτε να τους θυμόμαστε...επειδή λοιπόν εσείς αθετήσατε τον λόγο σας...δεν έχετε πλέον ρολό στην ΑΣΠΕ...την προδώσατε...με λόγο και έργα... Καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα στην πολιτική σας σταδιοδρομία...!

Όσοι με την ψήφο τους πολιτικοι διώκουν και κατατρέχουν τους πολυτέκνους του έθνους, χαρακτηρίζονται ανεπιθύμητοι άνδρες και γυναίκες επικίνδυνοι για την συνεχεία ύπαρξης του έθνους των Ελλήνων...καθώς και της χριστιανικής ορθοδόξου πίστεως μας....! Γιατί η επίλυση και μονο του δημογραφικού θα σημάνει την σωτήρια της πατρίδας στα πολυσχιδή θέματα της κρίσης που βιώνουμε... Επιταγή και του ΟΗΕ για επιβίωση προστασία κάθε έθνους...δεν εξαιρείται το ελληνικό...εσείς γιατί...το εξαιρείτε...? Απαντήστε...! Οι καρέκλες και οι θώκοι εκτός από φιλοδοξίες, αίγλη πρωτίστως έχουν ευθύνες απέναντι στους πολίτες του κράτους...! Έπεται συνεχεία...

Γαλανός Θ. Γεώργιος

Μέλος Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φθιώτιδας Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ