2015-10-07 01:38:05
Φωτογραφία για ΤΑ... «ΣΠΑΕΙ» Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Ο Κώστας Φορτούνης έχει 5 γκολ, 5 ασίστ σε 8 παιχνίδια και σε μόλις 522 λεπτά, γεγονός που τον καθιστά τον πιο παραγωγικό χαφ στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Τι να γράψεις που δεν έχει γραφτεί; Τι καινούργιο ν' αναλύσεις για την κλάση του; Ο Κώστας Φορτούνης τα... «σπάει» από την αρχή της σεζόν. Και το έδειχνε από τα φιλικά. Ομως αυτό που βγάζει στα επίσημα παιχνίδια είναι το κάτι άλλο. Καλά καλά δεν έχει παίξει σε διψήφιο αριθμό αγώνων και έχει προλάβει να φτιάξει διψήφιο αριθμό τερμάτων!

Ο «Φορτού» είναι βάση χρόνου ο πιο παραγωγικός μέσος στην Ευρώπη αυτήν την στιγμή! Αυτό τουλάχιστον λένε οι αριθμοί, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Σε 8 παιχνίδια λοιπόν ο Ελληνας μέσος έχει σκοράρει πέντε φορές και έχει δώσει άλλες τόσες ασίστ. Σε αυτά τα 8 ματς μόνο στα δύο έπαιξε και στα 90 λεπτά και σε άλλα δύο πέρασε ως αλλαγή (με Μπάγερν για 25 λεπτά και με Πλατανιά για άλλα 25)!


Τα παιχνίδια του Φορτούνη είναι τα εξής:

Με Πανιώνιο 87 λεπτά (1 γκολ)

Με Λεβαδειακό 90 λεπτά (1 γκολ)

Με Πλατανιά 25 λεπτά

Με Μπάγερν 25 λεπτά

Με Ξάνθη 90 λεπτά (2 γκολ)

Με ΠΑΣ 58 λεπτά (1 γκολ, 1 ασίστ)

Με Αρσεναλ 77 λεπτά (2 ασίστ)*

Με ΠΑΟΚ 64 λεπτά (2 ασίστ)

Συνολικά λοιπόν ο Φορτούνης έχει παίξει 522 λεπτά. Σε αυτά έχει καταφέρει να βάλει 5 γκολ και να μοιράσει 5 ασίστ. Η δεύτερη ασίστ στο Λονδίνο έχει χρεωθεί από την UEFA το κόρνερ που εκτέλεσε για το αυτογκόλ του Οσπίνα. Η πρώτη είναι στο γκολ του Πάρντο.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει άμεση συμμετοχή (γκολ ή ασίστ) σε δέκα γκολ. Εχει καταφέρει αυτούς τους αριθμούς σε μόλις 522 λεπτά συμμετοχής. Οπερ σημαίνει πως ανά 52 λεπτά σκοράρει ή δίνει γκολ σε συμπαίκτη του! Το νούμερο είναι ασύλληπτο αν αναλογιστεί κανείς πως πίσω του βρίσκεται ο Μχιτιριάν ο οποίος έχει 9 γκολ και 8 ασίστ αλλά σε διπλάσια ματς (15 ματς) και παραπάνω από το διπλάσιο χρόνο συμμετοχής (1.223 λεπτά). Ο Αρμένιος έχει συμμετοχή σε γκολ κάθε 71 αγωνιστικά λεπτά Ο Ντε Μπρόινε με δύο διαφορετικές ομάδες (Βόλφσμπουργκ και Σίτι) έχει προλάβει να πετύχει 5 γκολ και να δώσει 6 ασίστ. Αλλά σε 11 παιχνίδια. Ο Βέλγος έχει συμμετοχή σε γκολ κάθε 79 λεπτά και είναι τρίτος. Ακολουθεί ο Μπεν Αρφα της Νις ο οποίος σε 8 παιχνίδια (όσα και ο Φορτούνης δηλαδή) έχει 6 γκολ και 1 ασίστ. Συμμετέχει σε γκολ κάθε 90 λεπτά.

Κάτω από τα 100 λεπτά βρίσκεται και ο Ολέγκ Σατόφ της Ζενίτ ο οποίος σε 13 παιχνίδια έχει 5 γκολ 6 ασίστ και η αναλογία γκολ/λεπτών βρίσκεται στα 98. Στα 100 βρίσκεται ο Καζρί της Μπορντό (5 γκολ και 5 ασίστ σε 14 παιχνίδια) κι ακολουθεί ο Αλαν της Νάπολι (3 γκολ και 3 ασίστ σε 8 παιχνίδια) με συμμετοχή σε γκολ κάθε 103 λεπτά.

Στην Ολλανδία υπάρχει ο Μάρκους Χένρικσεν της Αλκμάαρ με 10 γκολ και 2 ασίστ σε 14 παιχνίδια (συμμετοχή σε γκολ κάθε 105 λεπτά), ο Πιάνιτς της Ρόμα με 3 γκολ και 3 ασίστ είναι στα 105 λεπτά επίσης, στην Γερμανία είναι ο Μάλι της Μάιντς που βρίσκεται στα 106 λεπτά (6 γκολ και μία ασίστ) και στην Αγγλία είναι ο Παγιέ της Γουέστ Χαμ με 4 γκολ και 4 ασίστ σε 10 ματς (συμμετέχει σε γκολ κάθε 108 λεπτά).

Καταλαβαίνει κανείς ότι μόνο τυχαίο δεν είναι πως κοτζάμ Τότεναμ τον έχει βάλει ήδη στην λίστα της. Ούτε φυσικά πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται ήδη την επέκταση του συμβολαίου του (έχει έως το 2018) και με καλύτερες απολαβές όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο «Φορτού» τα... σπάει. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει και την ευκαιρία να το κάνει με την Εθνική ομάδα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ