2015-10-07 02:07:06
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ... 20 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!
Ο Πολ Κουτσολιάκος είχε δύο συναντήσεις τις τελευταίες είκοσι ημέρες με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον Κώστα Φορτούνη.

Σας έχουμε ενημερώσει ήδη για τα δεδομένα στην υπόθεση του νέου συμβολαίου του διεθνή μέσου. Μία υπόθεση που... τρέχει εδώ και αρκετό καιρό. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πολ Κουτσολιάκος, ο εκπρόσωπός του το τελευταίο 20ήμερο έχει συναντηθεί δύο φορές (και όχι μία) με την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με το "gazzetta.gr".

Στον Ολυμπιακός βέβαια εκτός από τον Κώστα Φορτούνη ο εν λόγω ατζέντης έχει και τον Γιάννη Γιαννιώτα ενώ ήταν και ένας εκ των ατζέντηδων που συνέβαλλαν στο deal με τον Στέφανο Καπίνο. Το... επίμαχο θέμα συζήτησης βέβαια δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο Φορτούνης.

Κυρίως ως προς το κομμάτι των ετήσιων αποδοχών του και της ρήτρας για μεταγραφή στο εξωτερικό κάποια στιγμή στο μέλλον. Εκτός από τις πολύ καλές σχέσεις των δύο πλευρών η όλη κατάσταση δημιουργείται από τη δεδομένη επιθυμία της διοίκησης των ερυθρόλευκων να επιβραβεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον διεθνή παίκτη της. Βέβαια το βασικό είναι πως ο Φορτούνης είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό.

Ένα παιδί που δουλεύει σκληρά και εκτός προπονήσεων για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα. Και που αποτελεί πρότυπο χαρακτήρα και επαγγελματία. Και που βέβαια θα συνεχίσει να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ