2015-10-13 09:56:07
Φωτογραφία για Απίστευτο: Παίρνουν τα καρότσια σπίτι τους για να μην πληρώσουν την σακούλα
Στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν δέχονται να πληρώνουν 5 σεντ τις πλαστικές σακούλες στα σούπερ μάρκετ. Βρήκαν λοιπόν μια ανέξοδη λύση για να μεταφέρουν τα ψώνια τους.

Φεύγουν από τα καταστήματα με τα καρότσια και στη συνέχεια με καμάρι ανεβάζουν φωτογραφίες που τραβούν στα social media. Ο Aden Djvibe, 26 χρονών, ανέβασε φωτογραφία με ένα καρότσι στην κουζίνα του σπιτιού του. "5 σεντ για μία πλαστική σακούλα; Με τίποτα - 1 λίρα και έχω ολόκληρο καρότσι". "Αφού το έχω δωρεάν, εννοείται το προτιμώ", επισήμανε ο Briony Leigh.

Μεγάλη εταιρεία σούπερ μάρκετ, με τον φόβο ότι οι πελάτες θα έπαιρναν κρυφά τις σακούλες για να μην πληρώσουν, είχε τοποθετήσεις ετικέτες ασφαλείας. Δεν είχαν σκεφτεί βέβαια το ακόμα πιο προχωρημένο “σχέδιό” τους.

Οι πελάτες δεν πτοήθηκαν από τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας! Αποφάσισαν απλά να παίρνουν τα ψώνια τους με τα καροτσάκια μέχρι το αυτοκίνητο. Ή ακόμα και μέχρι το σπίτι τους. Η τάση έχει αναστατώσει τα καταστήματα που έχουν βγάλει στους δρόμους τους άνδρες της ασφάλειας, προκειμένου να διασώσουν καρότσια και καλάθια που οι πελάτες παίρνουν μαζί τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η... ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η... ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ