2015-10-20 10:49:06
Φωτογραφία για Βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα: Απαραίτητα στους επαγγελματικούς χώρους
Συχνά, κατά την διαδικασία κατασκευής ενός οικήματος και δη επαγγελματικού, δεν σχεδιάζονται σωστά όλα τα αποτελούμεννα μέρη του με αποτέλεσμα το κτήριο να πάσχει αρχιτεκτονικά αλλά και σχεδιαστικά σε βασικές πτυχές του.

Τα βιομηχανικά δάπεδα είναι ένας βασικός τομέας που στερείται ως προς την οργάνωσή του στην σύγχρονη σχεδίαση και δόμηση.

Από την στιγμή όμως που επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία για την εγκατάστασή τους, το πρόβλημα λύθηκε!

Οι λόγοι που τις περισσότερες φορές επιλέγονται είναι πολλοί, αφού καθορίζουν την ταχύτητα και την ασφάλεια των διεργασιών σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι, κατά την σχεδίαση ενός βιομηχανικού κτηρίου, πρέπει να γίνονται οι παρακάτω ενέργειες:

Απαιτήσεις πελάτη

Ένα χημείο είναι διαφορετικό από ένα εργοστάσιο που διυλίζει πετρέλαιο. Έτσι, οι ανάγκες του κάθε χώρου διαφέρουν μεταξύ τους.

Οριστικοποίηση του building plan


Από την στιγμή που δεν έχει οριστεί ένα συγκεκριμένο πλάνο, δεν μπορεί να προβλεφθεί η εγκατάσταση ενός εποξειδικού δαπέδου, γιατί μπορεί στην συνέχεια προκαλέσει ανομοιομορφία.

Διάφορα προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν σε σχέση με τα δάπεδα και ένα από αυτά είναι το κώλυμα που εμφανίζεται όταν δεν υπάρχει πολεοδομική άδεια ή αργεί η έκδοσή της με αποτέλεσμα οι εργασίες να καθυστερούν.

Αν θέλαμε να δώσουμε έναν ορισμό σε αυτού του είδους τα δάπεδα, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι είναι τα δάπεδα εκείνα που έχουν 3 στρώσεις εποξειδικών υλικών, εκ των οποίων οι 2 είναι 100% εποξειδικές ρητίνες.

Τι προσφέρουν τα εποξειδικά δάπεδα;

Τα ιδιαίτερα αυτά δάπεδα έχουν σαν βασικό τους στοιχείο, την εποξειδική ρητίνη και μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε επιφάνεια. Παρέχουν μεγάλη αντοχή σε διαβρωτικές χημικές ουσίες, στην ανάπτυξη οποιωνδήποτε θερμοκρασιών και μπορούν να αντέξουν -χωρίς να φθαρούν- την ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον βασικό χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός ότι και να βραχούν, μπορούν να στεγνώσουν πολύ γρήγορα, αντέχοντας στην διαδικασία της τριβής.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ