2015-10-24 09:00:30
Φωτογραφία για ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ... ΠΑΟ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡΣΟΝ!
Στους ρυθμούς του επερχόμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κινούνται τα πάντα στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατεί μέγα πάθος για θρίαμβο επί των «πράσινων», το οποίο θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ανωτερότητας στις αντίπαλες.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της Χέιλι Κριστόφερσον.

Η Αμερικανίδα, η οποία ήταν η κορυφαία σε απόδοση αθλήτρια της Ελένης Καπογιάννη με 26 πόντους απέναντι στον Αρη Πετρούπολης,δήλωσε αρχικά στον «Γαύρο» πως «έχω εντυπωσιαστεί με τους οπαδούς μας μέχρι στιγμής», για να έρθει η συζήτηση στον Παναθηναϊκό και το αυριανό ματς στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»:

«Οι πάντες προσπαθούν να με προετοιμάσουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, να μου δείξουν τα πάντα. Και όλοι μου λένε για την αντιπαλότητα των δύο πλευρών. Δεν μπορώ εγώ, όμως, με την εμπειρία μου να το συγκρίνω με κάτι, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ σε αυτήν τη θέση. Απλά περιμένω πώς και πώς το παιχνίδι. Θα είναι, λοιπόν, σίγουρα ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι συνηθίζουμε πάντα στο παρκέ. Θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε και το σημαντικότερο όλων είναι να μείνουμε συγκεντρωμένες μέχρι τέλους».


Όσο για το κλειδί στην αναμέτρηση, είπε: «Το θέμα είναι μείνουμε στον στόχο μας. Να γίνουμε πιεστικές στην άμυνα, όπως το κάνουμε ήδη και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε».

Τέλος, για το πώς νιώθει στη χώρα μας και στον Θρύλο, η Αμερικανίδα φόργουορντ-σέντερ δήλωσε: «Μέχρι στιγμής, είναι καλά τα πράγματα εδώ. Εννοείται πως το πρώτο διάστημα ήταν κάπως περίεργο, μέχρι να τακτοποιηθώ, να μάθω τις συμπαίκτριες μου και την ομάδα μου, αλλά η πρόοδος είναι ιδανική. Ολοι με βοηθούν και όλοι θέλουν να με κάνουν “ένα” με την ομάδα. Αγαπάω την Ελλάδα και απολαμβάνω τον καιρό και τον τρόπο ζωής».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ