2015-11-05 02:38:17
Φωτογραφία για ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ... ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΜΑΜΙΤΣ!
Απογοητευμένος ο Ζόραν Μάμιτς μίλησε για τα αίτια της ήττας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη.

Ο τεχνικός της κροατικής ομάδας είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Την ήττα με 2-1 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το πως ήρθε αυτή: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Θα ήθελα να πω ότι υπήρχαν δύο στιγμές που έγιναν λάθη. Και ίσως η νίκη αυτή να μην ήταν τόσο άξια και δίκαιη. Εμείς δυστυχώς είχαμε δύο παίκτες που πήραν κίτρινες και δεν μπορέσαμε να κάνουμε επιθετικά ότι θέλαμε. Επίσης ο Χότζιτς που σκόραρε, χτύπησε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ματς. Επίσης είχαμε και απουσίες και ήμασταν και άτυχοι. Θα ήθελα παρόλα αυτά θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου, που άξιζαν κάτι παραπάνω.

Το τι εννοεί για τα παράπονά του: Υπήρχαν δύο φορές που βγήκε η μπάλα στο άουτ για τραυματισμούς και δεν πήραμε την μπάλα πίσω. Αυτό ήταν άδικο.

Το ότι έπεφταν συνέχεια κάτω οι παίκτες του και περί φερ πλέι: Αυτή είναι η άποψή σας. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο.


Το ότι γύρισε πολύ πίσω την ομάδα και την επέμβαση του Εντουάρντο και κατά πόσον τότε πίστεψε πως μπορεί να πάρει τη νίκη: Αυτό δεν ήταν το σκεπτικό μας. Αναγκαστικά βρεθήκαμε πίσω λόγω καρτών και του τραυματισμού του Χότζιτς. Ο Ολυμπιακός ήταν επικίνδυνος και πίεζε όμως δεν ήταν το πλάνο μας να πάμε αμυντικά.

Τον όμιλο και τους στόχους της ομάδας του: Εμείς έχουμε μπροστά δύο ματς με Μπάγερν και Άρσεναλ. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλά. Όσον αφορά στην 1η ή 2η θέση εκεί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Μπάγερν ή Ολυμπιακός.

Την απόφαση για τον γκολκίπερ: Απλά είχα ένα... όραμα για τον Εντουάρντο και πως θα πήγαινε καλά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ