2015-11-11 00:57:06
Φωτογραφία για Το κάστρο των Μπέκαμ μου ζηλεύουμε όλοι [photos]
Το αποκαλούν Beckingham Palace και είναι το σπίτι του David Beckham και... της Victoria Beckham στο Hertfordshire της Αγγλίας. Πρόκειται για ένα υπέροχο σπίτι το οποίο πουλήθηκε 25 εκατομμύρια ευρώ και είναι αδιαμφισβήτητα το πιο ακριβό εξοχικό σπίτι της Αγγλίας.

Η κυρίως βίλα Πρόκειται για μια βίλα του 17ου αιώνα στην περιοχή Cotswolds, όπου μένει επίσης το διάσημο μοντέλο Kate Moss. Το σπίτι και οι γύρω εκτάσεις καταλαμβάνουν μια τεράστια έκταση 89000 τ.μ. και η βίλα αποτελείται από 10 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και 6 επιπλέον δωμάτια για τους φιλοξενούμενους.

Το κυρίως σπίτι εξωτερικά μοιάζει με το κάστρο του Downton Abbey.

Το υπνοδωμάτιο Η βίλα εξωτερικά μας θυμίζει πολύ το κάστρο του Downton Abbey ενώ στο εσωτερικό της η διακόσμηση είναι επίσης ανάλογη της εποχής. Ένα από τα υπνοδωμάτια που μπορέσαμε να δούμε είναι αυτό της παρακάτω εικόνας, που όπως θα δείτε έχει πολύ κλασική διακόσμηση. Τα πάτωμα είναι σε πετρόλ απόχρωση αλλά καλύπτεται, στο μεγαλύτερο μέρος του, από ένα εντυπωσιακό χαλί.


Το υπνοδωμάτιο είναι κλασικά διακοσμημένο.

Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν εντυπωσιακή διακόσμηση που παραπέμπει σε αριστοκρατικούς χώρους με κάθε δόση πολυτέλειας.

Τα περισσότερα δωμάτια είναι πολύ μεγάλα, καλύπτονται από τεράστια χαλιά και διαθέτουν τζάκι.

Άλλο ένα εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο με κλασική διακόσμηση.

Τραπεζαρία Από την τραπεζαρία της βίλας μπορείτε να καταλάβετε την πολυτέλεια αυτού του σπιτιού με τα ψηλά ταβάνια, τα εντυπωσιακά φωτιστικά και τα πανάκριβα έπιπλα. Όλο το σπίτι μοιάζει με παλάτι και η διακόσμησή του είναι επίσης πολύ αριστοκρατική. Η αλήθεια είναι πως το σπίτι από μόνο του είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά ανυπομονούμε να δούμε πώς θα το διακοσμήσει η οικογένεια Beckham.

Αυτή η τραπεζαρία θυμίζει παλάτι και όχι το σπίτι ενός πρώην ποδοσφαιριστή.

Σαλόνι Σε ένα από τα σαλόνια του σπιτιού συναντάμε λαδί τοίχους, μεγάλα χαλιά που καλύπτουν σχεδόν όλο το δωμάτιο και κλασικά vintage έπιπλα. Η οικογένεια Beckham φημίζεται για το στιλ της οπότε πιστεύουμε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες αυτού του σπιτιού.

Όλα τα δωμάτια έχουν ψηλά ταβάνια και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική.

Το εξωτερικό του σπιτιού Γύρω από το κυρίως σπίτι υπάρχουν 13 ακόμα κατοικίες και όλες μαζί καταλαμβάνουν μια έκταση μέσα από την οποία περνάει και ο ποταμός Dikler.

Το σπίτι διαθέτει τεράστιους κήπους και μεγάλες εκτάσεις πράσινου.

Κήπος Στην έκταση αυτή υπάρχουν 11 αγροικίες ενώ το σπίτι περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους που σχεδιάστηκαν από τον διάσημο Βρετανό αρχιτέκτονα, Edwin Lutyens.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 2 μήνες όταν η οικογένεια επέστρεψε στην Αγγλία μετά από διακοπές στο Los Angeles.

Στους κήπους θα συναντήσετε κάθε ειδών λουλούδια και δέντρα αλλά και λαχανικά και φρούτα που καλλιεργούνται στις τεράστιες εκτάσεις που διαθέτει το σπίτι.

Τους κήπους σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας Edwin Lutyens.

Γύρω από τη βίλα υπάρχει η δυνατότητα για ενασχόληση με το ψάρεμα, την καλλιέργεια χωραφιών, την ιππασία, χόμπι με τα οποία τρελαίνονται να ασχολούνται τα παιδιά της οικογένειας, Brooklyn, Romeo, Harper και Cruz.

Η οικογένεια Beckham είναι από τις πιο δεμένες οικογένειες επωνύμων.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως είναι η καθημερινότητα της οικογένειας Beckham; Η Victoria Beckham πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει με λεπτομέρειες πως είναι ένα 24ωρό της. Η διάσημη σχεδιάστρια τόνισε πως ξυπνάει κάθε πρωί στις 6.15, πλένει το πρόσωπό της και για μισή ώρα τσεκάρει τα email της. Στις 7 παρά κάνει μπάνιο και μετά ξυπνάει τα παιδιά της και τον David ώστε να φάνε μαζί πρωινό. Η ίδια τρώει πάντα φρούτα, πίνει τσάι και διπλό εσπρέσο. Όση ώρα τα παιδιά τρώνε πρωινό εκείνη και ο David τους βάζουν κουίζ και τεστάκια ορθογραφίας τα οποία έχουν φτιάξει με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν σαν παιχνίδι.

Οι γιοι της οικογενείας λατρεύουν το ποδόσφαιρο όπως φυσικά και ο πατέρας τους.

Στις 7.50 η οικογένεια φεύγει από το σπίτι. Η Victoria παίρνει 1 ή 2 παιδιά για να τα πάει στο σχολείο και ο David τα υπόλοιπα. Όλα τα παιδιά πάνε σε διαφορετικά σχολεία και αυτό τους αναγκάζει να κάνουν πολλά δρομολόγια. Στις 8.50 η Victoria φτάνει στη δουλειά και από εκεί και πέρα δουλεύει ακατάπαυστα μέχρι τη 1. Στη 1 κάνει διάλειμμα για φαγητό και συνήθως προτιμάει το σούσι. Τις περισσότερες μέρες τρώει ενώ παράλληλα δουλεύει και πίνει πάρα πολύ νερό, τσάι και πράσινους χυμούς.

Η μικρή Harper Beckham έχει μεγάλη αγάπη για τη μόδα όπως φυσικά και η μητέρα της.

Στις 16.00 η σχεδιάστρια πηγαίνει να πάρει τα παιδιά της από τα σχολεία, τα πηγαίνει σπίτι και τους βάζει η ίδια να φάνε σαν παραδοσιακή μαμά. Αμέσως μετά τα πηγαίνει στις δραστηριότητές τους και μετά διαβάζουν μαζί. Όταν τα παιδιά πάνε για ύπνο η ίδια ξεκινάει και πάλι να δουλεύει καθώς όταν βρίσκεται στην Αγγλία και είναι απόγευμα, στην Αμερική τότε ξυπνάνε όλοι και ξεκινάνε τα τηλεφωνήματα.

Η οικογένεια εμφανίζεται σε πάρα πολλά events μαζί δείχνοντας πόσο αγαπημένοι και δεμένοι είναι.

Στις 19.00 η Victoria και ο David πηγαίνουν για φαγητό μόνοι τους ή με τα παιδιά. Τα παιδιά τρελαίνονται για σούσι αλλά και για βραδινές εξόδους με τους γονείς τους. Αφού τα παιδιά πάνε οριστικά για ύπνο, οι γονείς τους κάθονται και περνάνε λίγο χρόνο μαζί. Κοιμούνται μεταξύ 12 και 1 γιατί και οι δύο αγαπάνε τον ύπνο και τους χρειάζεται για να ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες και τις πολλές υποχρεώσεις της κάθε μέρας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ