2015-11-11 01:00:55
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Νέα... ταλαιπωρία περιμένει την αποστολή του Ολυμπιακού τις επόμενες μέρες.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, με Αναντολού Εφές για την Ευρωλίγκα την Πέμπτη, και με τα Τρίκαλα, για την Α1 Μπάσκετ, την Κυριακή και όπως είναι φυσικό η κούραση θα είναι μεγάλη.

Έτσι κι αλλιώς, τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα, αλλά αυτές τις μέρες θα υπάρξει λίγη περισσότερη κούραση Συγκεκριμένα, αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών επί ελληνικού εδάφους για το παιχνίδι με την Εφές και το απόγευμα η αποστολή θα «πετάξει» για την Κωνσταντινούπολη.

Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση από την Τουρκία, με προορισμό, όμως... τη Θεσσαλονίκη και όχι την Αθήνα, ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω ταλαιπωρία, μιας και από εκεί, οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν οδικώς για τα Τρίκαλα, όπου την Κυριακή ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Βέβαια η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα και στα σερί παιχνίδια και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γνωρίζει πώς να διαμορφώσει το πρόγραμμα προπόνησης ώστε να μην επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους παίκτες του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ