2015-11-13 09:55:44
Φωτογραφία για ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΓΚ... ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ *ΒΙΝΤΕΟ*
Από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί σήμερα το πρωί στην Κωνσταντινούπλη θα φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του Πάτρικ Γιάνγκ.

Η πτώση του Αμερικανού σέντερ στο παρκέ του «Αμπντί Ιπεκτσί» στην πρώτη περίοδο του αγώνα με την Εφές, αλλά και οι αντιδράσεις του παίκτη μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, προμήνυαν για πολύ σοβαρή ζημιά. Ο Γιανγκ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αποχώρησε υποβασταζόμενος και στην κυριολεξία σφάδαζε από τους πόνους, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα. Στο αριστερό του γόνατο τοποθετήθηκε αμέσως πάγος και ο γιατρός του Ολυμπιακού κ. Θεοφάνης Τσαβίσης τον υπέβαλε σε εξέταση και κάποιες ειδικές ασκήσεις για να διαπιστώσει το πρόβλημα.

Μετά από λίγη ώρα, ο Γιάνγκ ένιωσε καλύτερα και δόθηκε το «ΟΚ» για να αγωνιστεί ξανά. Άπαντες φοβήθηκαν πως έχουν πειραχθεί οι χιαστοί σύνδεσμοι, όμως όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο 23χρονος παίκτης έπαιξε για λίγο αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Η πρώτη διάγνωση, κάνει λόγο για μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στην περιοχή γύρω από το γόνατο, αλλά τα πιο συγκεκριμένα συμπεράσματα θα βγουν μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί σήμερα το πρωί ο παίκτης στην Κωνσταντινούπολη.


Ο Ολυμπιακός, θα μείνει στην Τουρκία μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, οπότε και θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή με τα Τρίκαλα. Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν μάλιστα στις 11:00 το πρωί στο «Αμπντί Ιπεκτσί». Ανάλογα με το τι θα δείξουν οι εξετάσεις του Γιάνγκ, ίσως αποφασιστεί να επιστρέψει στην Αθήνα για θεραπεία, αν και όλα δείχνουν πως ο δυναμικός σέντερ του Θρύλου έχει αποφύγει τον σοβαρό τραυματισμό.

Δείτε το βίντεο του "sport-fm.gr" με τις πρώτες στιγμές μετά τον τραυματισμό του:
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ