2015-11-14 23:30:47
Φωτογραφία για ΕΧΑΣΕ ΞΑΝΑ Η ΕΦΕΣ! ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Η Εφές ηττήθηκε στην έδρα της Μπεσίκτας (79-73) στην TBL και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δικαιολόγησε εν μέρει τους παίκτες του μέσω... λίγκας και διαιτητών.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα άστοχη έξω από τα 6.75 (5/23), γνωρίζοντας έτσι την πέμπτη της ήττα στις εφτά τελευταίες της αναμετρήσεις σε TBL και Ευρωλίγκα!

Νταμπλ-νταμπλ σημείωσε για τους νικητές ο Ματσέι Λάμπε (15π, 16ρ) ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφεραν οι Μέρφι (18π, 6ρ), Ουόλτερς (12π, 5ρ, 5ασ.) αλλά και ο πρώην ερυθρόλευκος, Τρεμέλ Ντάρντεν (12π, 7ρ).

Ο Πολωνός πρώην σέντερ της Μπαρτσελόνα, Λάμπε, πέτυχε το εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ αλλά τραυματίστηκε (δάχτυλο) και ίσως απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του στο Eurocup.

Από την αντίπαλο των ερυθρόλευκων στον όμιλο της Ευρωλίγκας, κορυφαίοι ήταν οι Γκρέιντζερ και Ντάνστον με 15 πόντους ο καθένας.

«Πριν από 48 ώρες αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό. Η αναμέτρηση δεν έπρεπε να οριστεί τέτοια ώρα. Δεν ήταν ανθρωπίνως δυνατό οι παίκτες μου ν' ανακτήσουν ρυθμό» είπε απ' το Sinan Erdem Dome της Κωνσταντινούπολης ο 72χρονος Σέρβος τεχνικός της Εφές και πρόσθεσε μεταξύ άλλων με νόημα πως «δεν είμαστε ΝΒΑ».

Μέσα σ' όλα ο «Ντούντα» δεν ξέχασε να χρεώσει μερίδιο ευθύνης και στους διαιτητές της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της τουρκικής λίγκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ