2015-11-14 23:43:46
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ
Το χαρακτήρα της ομάδας που είναι φτιαγμένη για να νικά, σε δύσκολες αναμετρήσεις ακόμα και όταν βρεθεί στην «κακή» της μέρα, «φανέρωσε» για μια ακόμη φορά (στο πρώτο φετινό ντέρμπι) η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης και Ελλάδας επικράτησαν με 13-14 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού σε ένα ματς που δικαιολόγησε απόλυτα τον χαρακτήρα του ντέρμπι, και παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν με 8-5 στην αρχή του 3ου οκταλέπτου ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και σημείωσαν την 5η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Το παιχνίδι μας ήταν κακό γενικά. Δεν είναι εικόνα να δεχόμαστε 13 γκολ. Από το 3ο οκτάλεπτο αρχίσαμε να παίζουμε. Αγωνιστήκαμε πιο επιθετικά, κερδίσαμε μπάλες και βάλαμε ατομικά γκολ στην επίθεση. Ουσιαστικά δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο σαν ομάδα και από όλο το παιχνίδι αυτό είναι το πιο θετικό στοιχείο που κρατάμε. Στον τελικό του Super Cup σίγουρα θα περιμένουμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να βρεθούμε ξανά σε τόσο άσχημη μέρα. Αν παίξουμε το δικό μας παιχνίδι με άμυνα, σωστή κυκλοφορία στην επίθεση και υπομονή νομίζω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ