2015-11-18 14:49:13
Φωτογραφία για Τι έγινε με την γενοκτονία που έγινε εθνοκάθαρση
Αγαπητό Tromaktiko,

Όταν λέμε ότι οι Ελληνες είμαστε ΠΡΟΒΑΤΑ είμαστε ΠΡΟΒΑΤΑ Βγήκε ο Φίλης είπε μια Μακακια τσιμπήσαμε όλοι οι ΜΑΚΑΚΕΣ έβγαλαν τα κόμματα από μια ανακοίνωση βγήκαμε οι Πόντιοι στο Σύνταγμα μια ημέρα έκαναν την προβοκάτσια τους κατά της ΧΑ βγήκαμε οι Πόντιοι στην Θεσσαλονίκη χτυπήθηκαν στελέχη και βουλευτής της ΧΑ από Ποντίους το έπαιξαν όπως ήθελαν τα συστημικά ΜΜΕ και έπειτα ΓΑΡΓΑΡΑ.

Τι να παραιτηθεί ο Φίλης τι να γίνει από τους ήρωες βουλευτές, πρόταση μομφής κατά του Φιλη και αλλα τέτοια ηρωικά,

Αποτέλεσμα περάσαν λίγες ημέρες και όλα ξεχάστηκαν όπως ακριβώς τα είχαν υπολογίσει και είχαν δρομολογήσει.

Και έτσι έμεινε η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που έγινε ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ο Φίλης φυσικά και δεν παραιτήθηκε έκανε την δουλειά του και τώρα κρύφτηκε πήγε και ο Τσιπρας στον Νταβούτογλου με συν την άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων φόρεσε και το κασκόλ με το τουρκικό σύμβολο.


Και ετσι κάπως η γενοκτονία έχει αφαιρεθεί απο τα βιβλία. Οι ήρωες βουλευτές Πόντιοι και μη, ξαποσταίνουν έως ότου ξαναθυμηθούν με αναλαμπές να κάνουν τους ήρωες πρόταση μομφής ξεχάστηκε και έτσι κάπως ξαναγύρισε η κανονική ΡΟΗ των πραγμάτων στην θέση της

ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ στις μνήμες αυτων που έχασαν συγγενείς. Αυτούς που ξεριζώθηκαν που εκδιώχθηκαν να θυμίζει πόσο υποκριτές ειμαστε όλοι μας και πόσο προβατοποιημενοι σε αυτό το καλά οργανωμένο σύστημα πολιτικών και ΜΜΕ που αναδεικνύουν και εξαφανίζουν θέματα κατά το δοκούν.

Και εμεις ομως εχουμε ευθύνες γιατι ξεχνάμε ευκολα ...

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ