2015-11-18 16:42:41
Φωτογραφία για Η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»...
Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» Στόχος της οργάνωσης είναι η καταπολέμηση της σπατάλης φαγητού και η αξιοποίηση του περισσευούμενης ποσότητας.

Τις προϋποθέσεις που μπορούν οι γονείς να δημιουργήσουν προκειμένου το παιδί να καταφέρει να διαβάσει μόνο του παρουσιάζει η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τα Χριστουγεννιάτικα Bazaar πολλών Ιδρυμάτων και φιλανθρωπικών οργανώσεων που έχουν ανάγκη από τη δική μας στήριξη.

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει την Ακαδημία Γονέων. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Μονάδας Εφηβικής Υγείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαία Κυριακού που έχει ως στόχο την επικοινωνία μέσα στην οικογένεια και την συμμετοχή των γονέων στις σχολικές δραστηριότητες. Τα μαθήματα είναι δωρεάν.

Τα βραβεία της UNICEF 2015 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού παρουσιάζει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ».  Η Μαρί Κυριακού βραβεύτηκε από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef για την συμβολή της στην προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών μέσα από την εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ