2015-11-19 12:59:07
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο 31χρονος που τον σκότωσε το δέντρο που έκοβε - Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του
Ο άτυχος βιοπαλαιστής πλακώθηκε από τον ευκάλυπτο τον οποίο... έκοβε μαζί με τον εξάδελφό του ακριβώς δίπλα από το Γυμνάσιο Χαλανδρίτσας.

Ηταν επαγγελματίας υλοτόμος και είχε κληθεί από τον Δήμο να κόψει ένα τεράστιο κλαδί που στην κυριολεξία κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια των μαθητών. Πλήρωσε ομως με την ζωή του την μοιραία απόφαση πο&upsilo n; πήρε την στιγμή που ο κορμός του δένδρου έγειρε.

Δεν κινήθηκε προς την αντίθετη πλευρά με αποτέλεσμα το δένδρο να τον πετύχει και να τον σκοτώσει επί τόπου. Ο 31χρονος είχε μεταβεί πριν μία εβδομάδα και είχε κόψει ορισμένα κλαδιά.

Ζήτησε όμως πίστωση χρόνου καθώς έπρεπε να λάβει μέτρα ασφαλείας μια και το εγχείρημα ήταν επικίνδυνο. Κάλεσε τον εξάδελφό του με ειδικό ανυψωτικό καλάθι στο οποίο μπήκε και άρχισε σταδιακά το & kappa;όψιμο των κλαδιών. Στην πορεία ο άτυχος ΔΗμήτρης κατέβηκε, και κάθισε σε μία μάντρα για να κόψει τον κορμό. Το υπόλοιπο τμήμα του δένδρου ηταν στερεωμένο με ιμάντα ο οποίος είχε συνδεθεί με το ανυψ&o mega;τικό μηχάνημα.

Ξαφνικά κατά το κόψιμο, ο κορμός αναπήδησε και τότε ο 31χρονος ενστικτωδώς άφησε το αλυσοπρίονο που κρατούσε και κινήθηκε σε λάθος κατεύθυνση. Προς την πλευρά του ιμάντα. Θεωρούσε ότι στον μ&alpha ;ντρότοιχο δεν θα μπορούσε να κινηθεί με άνεση και θα εγκλωβιζόταν. Και συνέβη το μοιραίο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαλανδρίτσας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ