2015-11-19 14:50:13
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ... ΘΡΥΛΟΣ!
Χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη και Γιανγκ, αλλά και καμία διάθεση υποταγής, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (20:00, ΕΡΤ2) στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Τσεντεβίτα για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο βαθμός δυσκολίας ήταν ήδη υψηλός, αλλά οι απουσίες... τον αυξάνουν ακόμη περισσότερο. Για τον Ολυμπιακό ο αποψινός αγώνας με τους Κροάτες στο «Ντράζεν Πέτροβιτς» του Ζάγκρεμπ δεν είναι καθοριστικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και αδιάφορος.

Μπορεί Σπανούλης, Πρίντεζης και Γιανγκ να είναι... εκτός μάχης, οι δύο πρώτοι προληπτικά λόγω προβλήματος σε γόνατο και μέση αντίστοιχα και ο τρίτος για αρκετούς μήνες με ρήξη συνδέσμων, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει. Οι ερυθρόλευκοι με όσα "όπλα" διαθέτουν και με τους νεαρούς Τολιόπουλο και Μουράτο να... επιστρατεύονται για να συμπληρωθούν τα κενά, θα παλέψουν για το καλύτερο.

Ο αντίπαλος προέρχεται από τρεις σερί νίκες, σε Πόλη επί της Εφές, Μιλάνο επί της Αρμάνι και Λαμποράλ στο Ζάγκρεμπ, συνεπώς είναι σαφές πως θέλει να συνεχίσει με νίκες και ειδικά στην έδρα του
. Η ομάδα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Βέλικο Μρστιτς, έχει την ευκαιρία να προκριθεί και δεν σκοπεύει να την αφήσει να χαθεί. Οι πρωταθλητές Κροατίας πέρα από το κοινό που θα γεμίσει το γήπεδο με το θρυλικό όνομα, σε σχέση με τον πρώτο γύρο είναι ενισχυμένοι και με τον φόργουορντ Χένρι Γουόκερ.

Σύμμαχος του Ολυμπιακού είναι η παράδοση, αφού πέραν της νίκης στο Ηράκλειο για την πρεμιέρα (76-61), οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και τη σεζόν 2012/13 στην Ευρωλίγκα, με τον πρωταθλητή Ελλάδας να κερδίζει δύο φορές, δύσκολα με 79-77 στο ΣΕΦ και εύκολα στο Ζάγκρεμπ με 84-62.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, αλλά είναι συνηθισμένοι και μαθημένοι στα... δύσκολα και ως γνωστόν... στα εύκολα Ολυμπιακός, στα δύσκολα... ΘΡΥΛΟΣ, με ξεκάθαρο στόχο να συνεχίσουν το σερί στην Ευρωλίγκα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ