2015-12-05 23:03:11
Φωτογραφία για ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ... ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ 3-0 ΣΕΤ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!
Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε ο Ολυμπιακός, με τις... "φάπες" να είναι όντως αμέτρητες για τον Παναθηναϊκό!

Η ομάδα του Πιάτσα ήταν σαρωτική κόντρα στους "πράσινους" και επιβλήθηκε με 3-0 σετ στο κατ' ευφημισμόν ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Με όπλο το σερβίς και το μπλοκ ο Θρύλος διέλυσε την υποδοχή του Παναθηναϊκού και επιβλήθηκε για ακόμα μια φορά στον "αιώνιο", που φαίνεται να έχει χάσει το... μέτρημα από τις "φάπες".

Η ομάδα του Ρομπέρτο Πιάτσα είχε σε μεγάλη μέρα τον Έγκλεσκαλνς στο σερβίς και τους Σπίνου και Τσουκ στο μπλοκ και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο που τον κράτησε μόνο πρώτο μετά από επτά παιχνίδια.

Από την αρχή ο Ολυμπιακός πήρε άνετα το προβάδισμα και έφτασε μέχρι το +6 (8-2), με όπλο το σερβίς. Οι "πράσινοι" ανέβασαν την υποδοχή τους και ανάγκασαν σε λάθη τον Ολυμπιακό, μαζεύοντας τη διαφορά. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, αφού οι ερυθρόλευκοι δεν πτοήθηκαν, κράτησαν το υπέρ του σκορ σε όλη τη διάρκεια και έκαναν το 1-0.


Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο σετ. Ο Ολυμπιακός με τον Έγκλεσκαλνς πήρε απόσταση ασφαλείας από νωρίς, διαλύοντας την υποδοχή του Παναθηναϊκού απ’ το σερβίς, ενώ η διαφορά έφτασε μέχρι και το +8 (17-9). Οι παίκτες του ΠΑΟ εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Ολυμπιακού και μείωσαν την διαφορά, όμως και πάλι οι ερυθρόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο 2-0, με το σερβίς του Έγκλεσκαλνς και πάλι να καθαρίζει.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την υποδοχή του στο τρίτο σετ και εκμεταλλευόμενος όσο του επιτρεπόταν τα λάθη των ερυθρόλευκων κατάφερε να φανεί πιο... ανταγωνιστικός, όμως και πάλι ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις με τους Τσουκ και Σπίνου. Οι ερυθρόλευκοι πήραν για πρώτη φορά τα ηνία στο σκορ στο 11-10 και έχτισαν μια διαφορά, ενώ ο Παναθηναϊκός αντέδρασε ξανά μετά το 20-14, με ένα σερί 4-0. Και πάλι όμως ο Θρύλοε βρήκε τις λύσεις και δεν δυσκολεύτηκε για το 3-0 για... πλάκα!

Τα σετ: 25-19, 25-16, 25-20
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ