2015-12-06 17:49:07
Φωτογραφία για Γιατί τελικά αποβλήθηκε η Σταρ Ελλάς;
Ενώ όλα ήταν έτοιμα για τον τελικό  διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe που είχε προγραμματιστεί για τις 19 Δεκεμβρίου στην Κίνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα η Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοραις Μοσχούρη που θα εκπροσωπούσε την χώρα μας στο διαγωνισμό, αποκλείσθηκε.

Δημοσιεύματα που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, ανέφεραν πως η μελαχρινή κοπέλα με καταγωγή από την Χίο και την Βραζιλία είχε ανάρμοστη συμπεριφορά,  χωρίς ωστόσο να μπαίνουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του μοντέλου, επιβεβαίωσαν στο tlife,πως η Θεοδώρα δεν θα συμμετέχει στον διαγωνισμό, όμως για τελείως διαφορετικούς λόγους!

Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, η κοπέλα επέστρεψε από την Κίνα καθώς ντρεπόταν για κάποιες δυσκολίες που συνάντησε, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως η ελληνική διοργάνωση, δεν ήταν τυπική στις υποχρεώσεις που είχε απέναντί της.

Το κορίτσι, όπως είπε άτομο από το περιβάλλον της τις οχτώ μέρες που βρίσκονταν στην Κίνα, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κάποιον από την Ελλάδα, αφού δεν είχε ούτε social media. Όσες φορές δε κατάφερε να πιάσει γραμμή, κανένας δεν απαντούσε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει ποτέ να στείλει τις σωστές φωτογραφίες για το επίσημο site της.


«Οι φωτογραφίες έφτασαν στην Κίνα, όταν εγώ ήμουν στην πτήση της επιστροφής» είπε απελπισμένη σε δικό της άνθρωπο.

Παράλληλα η ίδια είχε παράπονο και από τα ρούχα που της είχαν δώσει να φορέσει αφού, όπως τόνισε, ήταν άθλια και ντράπηκε όταν είδε τις τουαλέτες που θα φορούσαν οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Η ίδια ανέφερε επίσης πως όχι μόνο δεν πήρε δραχμή, αλλά αντίθετα έβαλε και το χέρι βαθιά στην τσέπη, πληρώνοντας η ίδια τα ταξίδια που έκανε.

Τέλος, υποστήριξε πως έπαθε ακόμα και δηλητηρίαση από το ρύζι που κατανάλωνε κάθε μέρα, ενώ ακριβώς επειδή δεν είχε μέσo επικοινωνίας δεν το έμαθε εγκαίρως κανένας στην Ελλάδα.

Θέση σε όλο αυτό που δημιουργήθηκε πήρε και η πρόεδρος του διαγωνισμού Miss World η οποία με email της γνωστοποίησε πως δεν υπήρχε καμία συνεννόηση με την ελληνική διοργάνωση, ενώ προσκάλεσε την Θεοδώρα να παρεβρεθεί στον τελικό που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου, στη Σάνυα της Κίνας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ