2016-01-09 17:03:11
Φωτογραφία για ΑΝΤΑΜΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ... «ΔΥΝΑΤΟ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Ντάριους Ανταμς μίλησε στο SDNA για τον πολύ δυνατό Ολυμπιακό αλλά και για τον συμπαίκτη του στη Λαμποράλ Κούτσα, Γιάννη Μπουρούση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top 16 νίκησαν τους Βάσκους κι έγιναν η πρώτη ομάδα στη φετινή Euroleague που «άλωσε» την Fernando Buesa Arena.

«Χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Ο Ολυμπιακός πήγε το παιχνίδι εκεί όπου ήθελε. Μας έβγαλε από τον δρόμο μας και δεν καταφέραμε να κάνουμε όσα είχαμε σχεδιάσει στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός. Δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την δύναμη που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο παρκέ», είπε αρχικά ο Ντάριους Ανταμς εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ δυνατά. Είναι πολύ επιθετικός στην άμυνά του Ξέραμε πως το έπρεπε να παρουσιαστούμε εξίσου σκληροί απέναντι του, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη».


Η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχθηκε την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλο έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά, όπως αποδεικνύεται από τα λεγόμενα του Ντάριους Ανταμς, τα αποθεματικά ενέργειας των Βάσκων ήταν... γεμάτα:

«Δεν επηρεαστήκαμε από το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη ενέργεια από εμάς, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τον αγώνα που δώσαμε με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές. Πρέπει να δούμε τι δεν λειτούργησε καλά και να το διορθώσουμε».

Ο Γιάννης Μπουρούσης έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα, καθώς πέρασε έναν αεροπορικό... Γολγοθά για να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό. «Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να σας μιλήσω. Είναι κάτι προσωπικό του Γιάννη Μπουρούση, όποτε προτιμώ να μην αναφερθώ σε αυτό», είπε ο Ανταμς πριν μας ενημερώσει πως «αυτό, όμως, που μπορώ να σας πως είναι πως είναι ένας σπουδαίος σέντερ. Προσφέρει πολύ στην ομάδα με την εμπειρία και την ενέργειά του. Είναι ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας μας, όπως και κάθε παίκτης».

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε την Λαμποράλ Κούτσα να διευρύνει το αήττητο σερί της που είχε στις εντός έδρας αναμετρήσεις της στη φετινή Euroleague, αλλά ο Ντάριους Ανταμς δεν τα... βάφει μαύρα από την ήττα της ομάδας του. «Θέλουμε στο Top 16 να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται, ώστε να φτάσουμε στα προημιτελικά της Euroleague. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Γνωρίζουμε πως ο Ομιλός μας είναι πολύ δύσκολος, οπότε προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά μας και ό,τι καλύτερο», κατέληξε ο Ντάριους Ανταμς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ