2016-01-14 20:00:05
Φωτογραφία για ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΑΧΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Την ανάγκη να υπάρξει ταχεία πρόοδος με αιχμή το ασφαλιστικό υπογράμμισε ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup και έκανε γνωστό ότι θα πρέπει να διατεθούν επιπλέον δημοσιονομικά στοιχεία άμεσα προτού αναχωρήσουν για την Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών.

«Σε αυτό το Eurogroup αναφερθήκαμε στο ελληνικό πρόγραμμα. Οι εργασίες συνεχίζονται και θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε πριν την αναχώρηση των κλιμακίων για την Αθήνα» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε ότι το ασφαλιστικό είναι το πιο λεπτό και ουσιαστικό ζήτημα.

Κάλεσε σε ταχεία πρόοδο και διατήρηση του καλού κλίματος για τις μεταρρυθμίσεις. «Η Ελλάδα να διατηρήσει τον "δρόμο" των μεταρρυθμίσεων, επιτεύχθηκαν πολλά, στόχος η πρώτη αξιολόγηση» είπε ο κ. Μοσκοβισί και ζήτησε να διατηρηθεί η μεταρρυθμιστική ορμή για να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη και η ανάπτυξη για τον ελληνικό λαό. Επανέλαβε ότι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης «θα μας επιτρέψει να μιλήσουμε εποικοδομητικά για το χρέος και με το ΔΝΤ».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ