2016-01-22 20:08:14
Φωτογραφία για ΓΙΩΤΑ : ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Το «μενού» για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού περιλαμβάνει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Α.Ο. Θήρας, το Σάββατο στις 16:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η κεντρική του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα. που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι με την C.S.M. Bουκουρεστίου, ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν δήλωσε στο osfp.gr :

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι με την ομάδα της Σαντορίνης θα είναι πιο δυνατό από αυτό του πρώτου γύρου, η Σαντορίνη έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ότι παίζει καλά στην έδρα της. Νομίζω ότι κάνουν καλύτερα σέρβις στην έδρα τους σε σχέση με τα υπόλοιπα γήπεδα. Ωστόσο η ομάδα μας είναι πολύ ανεβασμένη και θα πάρουμε σοβαρά αυτό το ματς με στόχο να μην την αφήσουμε να παίξει καλά. Όσον αφορά το παιχνίδι που ακολουθεί στη Ρουμανία, σημειώσαμε μια πολύ καλή νίκη στο Ρέντη αλλά πρέπει να πάμε εκεί σαν μην έχει γίνει τίποτα. Να παίξουμε εξίσου καλά για να πάρουμε την πρόκριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ