2016-01-23 06:00:32
Φωτογραφία για Συμμετοχή Ν.Χουντή στο Διεθνές Συνέδριο Για ένα σχέδιο Β στην Ευρώπη
Διαβάστε την ανακοίνωση: "•Στο Διεθνές Συνέδριο... "Για ένα Σχέδιο Β στην Ευρώπη" που θα διεξαχθεί στις 23-24 Ιανουαρίου στο Παρίσι, θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής.•Συμμετοχή 7 ευρωβουλευτών της Ευρωομάδας της Αριστεράς, GUE/NGL, στις διεργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου.

Στο Διεθνές Συνέδριο "Για ένα Σχέδιο Β για την Ευρώπη" που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Ιανουαρίου στο Παρίσι, θα συμμετέχει ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, μιλώντας στη συζήτηση "Για μια συλλογική αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους".

Το Διεθνές Συνέδριο "Για ένα Σχέδιο Β για την Ευρώπη" αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες που πραγματεύονται τα θέματα της νομισματικής πολιτικής, του δημοσίου χρέους και του διεθνούς εμπορίου.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν επιστήμονες, πολιτικοί, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς επίσης, 7 ευρωβουλευτές της Ευρωομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο (GUE/NGL) και συγκεκριμένα, από την Ελλάδα, ο Νίκος Χουντής, από τη Γερμανία ο ευρωβουλευτής του κόμματος "Η Αριστερά" (Die Linke), Fabio de Masi, από την Ισπανία και την Ενωμένη Αριστερά (Izquierda Unida), ο ευρωβουλευτής, Javier Couso και η ευρωβουλευτής, Marina Albiol, και από το Podemos, η ευρωβουλευτής Lola Sanchez και Miguel Urban και από τη Γαλλία και το Κόμμα της Αριστεράς (Parti de Gauche), Jan-Luc Melanchon." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ