2016-01-25 15:47:07
Φωτογραφία για 7 ΓΚΟΛ ΚΑΙ... ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ16 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Γκολ και θέαμα από την Κ-16 στον Κόκκινο Μύλο.

Σ' αγώνα του "Attica Cup" που διεξήχθη την Κυριακή στον "Κόκκινο Μύλο" η Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησε με 7-0 της αντίστοιχης του Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Τάσου Θέου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχασε ευκαιρίες να αυξήσει και άλλο τα τέρματα της. Μόλις στο 1' ο Σουρανής με δυνατό σουτ μετά από πάσα του Φυτόπουλου ανοίγει το σκορ (0-1) και στο 8' ο Φυτόπουλος μετά από ασίστ του Καρυμπίδη σκοράρει για το 0-2.

Στο 17' έρχεται η σειρά του Καρυμπίδη να σημειώσει γκολ μετά από ωραία ατομική ενέργεια ενώ στο 36' ο Οικονομίκος κλέβει την μπάλα και με ωραίο σουτ πετυχαίνει το 4ο γκολ της ομάδας μας. Στο 50' μετά από ασίστ του Οικονομίκου ο Ζώτος βάζει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και στο 68' ο Καλλιμούκος "γράφει" το 6-0 αφού εκμεταλλεύτηκε σωστά την πάσα του Δήμου.

Το 7-0 πετυχαίνει στο 73' ο Παπαγεωργίου αφού αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα-κεφαλιά του Ζυμπίδη.


Ο τεχνικός της ομάδας μας Τάσος Θέος τόνισε μετά από τον αγώνα: "Ήταν ένα χορταστικό παιχνίδι για όσους το παρακολούθησαν. Παίξαμε πολύ καλά αλλά έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Σκοπός μας είναι να δουλεύουμε σε κάθε προπόνηση και περισσότερο για να ετοιμάσουμε τα παιδιά για την Κ-17".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καισαρίτης, Ράμα, Παπαγγελής, Βασιλέρης, Ντουμάνης, Τσερκώνης, Κοντός, Οικονομίκος, Σουρανής, Φυτόπουλος, Καρυμπίδης/ Βεζύρης, Ζυμπίδης, Ζώτος, Δήμος, Καλλιμούκος, Παπαγεωργίου, Μικρός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ