2016-02-01 23:02:11
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΤΑ 4/11 ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ 11αδας ΤΟΥ ΠΣΑΠ (PHOTOS)
Ο Τσόρι ψηφίστηκε κορυφαίος ξένος της περυσινής Super League από τον ΠΣΑΠ ενώ ήταν στην κορυφαία 11άδα μαζί με τους Σιόβα, Μαζουακού και Ελαμπντελαουΐ.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε ένα ακόμα νταμπλ πέρυσι και δεν θα μπορούσε παρά να έχει έντονο ερυθρόλευκο χρώμα η 34η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή του Π.Σ.Α.Π. (Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) που διεξήχθη την Δευτέρα (1/2). Κι αυτό γιατί 4 από τους 11 παίκτες της κορυφαίας 11άδας της περυσινής σεζόν αναδείχθηκαν παίκτες του Θρύλου.

Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της περυσινής σεζόν στη Super League αναδείχθηκε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ. Κατά την παραλαβή του βραβείου του, είπε: «Ευχαριστώ τον Π.Σ.Α.Π. για το βραβείο. Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου επίσης γιατί χωρίς εκείνους δεν θα έπαιρνα τίποτα. Ευχαριστώ και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού επίσης αφού ο καθένας από την πλευρά του δίνει τα πάντα για να μπορούμε εμείς οι παίκτες να αποδίδουμε το μέγιστο. Φυσικά ευχαριστώ και τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που είναι δίπλα μου στις καλές στιγμές αλλά και στις λιγότερο καλές. Εννοείται και ένα ευχαριστώ θέλω να πω σε όλους αυτούς που με ψήφισαν». Όταν του ζητήθηκε να πει κάτι στα ελληνικά, ο Αργεντινός άσος του Θρύλου, είπε χαμογελώντας στη γλώσσα μας: «σιγά σιγά».


Για τον Τσόρι και το πόσο ωραίο είναι να τον έχει συμπαίκτη μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ αναφέροντας τα εξής: «Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Τσόρι στις προπονήσεις. Έχει ποιότητα και είναι σίγουρα καλύτερα που τον έχω συμπαίκτη παρά αντίπαλο. Είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά και ξεχωρίζει».

Όπως ήταν φυσικό, ο Αργεντινός μέσος του Θρύλου συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία 11άδα της περυσινής χρονιάς στη Super League. Όμως, δεν ήταν μόνος όπως προαναφέραμε. Είχε και άλλους τρεις συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τους Ομάρ Ελαμπντελαουΐ (δεξί μπακ), Αρτούρ Μαζουακού (αριστερό μπακ) και Δημήτρη Σιόβα (κεντρικός αμυντικός).

Παίρνοντας το βραβείο του ο Ομάρ είπε: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν που είμαι στην κορυφαία 11άδα. Είμαι ευτυχισμένος και περήφανος. Ευχαριστώ και τον Ολυμπιακό που με έφερε εδώ και με εμπιστεύτηκε και με βοήθησε να κάνω πράξη τα όνειρά μου. Ευχαριστώ και τον Τσόρι και τον Μαζουακού και τον Σιόβα και τους συγχαίρω που είναι επίσης στην κορυφαία 11άδα».

Ακολούθως πήρε ξανά τον λόγο ο Τσόρι για να συμπληρώσει: «Θέλω να πω ένα ακόμη πράγμα. Είμαι ευχαριστημένος γιατί πιστεύω στην ομαδική προσπάθεα. Είναι σημαντική η προσπάθεια που γίνεται με τους συμπαίκτες μου ώστε να βρίσκεται πάντα ψηλά ο Ολυμπιακός».

Για να δείτε το photostory πατήστε ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ