2016-02-03 21:20:12
Φωτογραφία για Μια Ελληνίδα που μαγεύει την Ευρώπη... [photos]
Η Χαρά Κότσαλη είναι η μια από της δύο κόρες του Λημνιού γιατρού Γιώργου Κότσαλη και... πολυαγαπημένη ανιψιά του δημοσιογράφου και ιδιόκτητη του Ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Άλφα Λήμνος 96, του Ηλία Κότσαλη.

Την Χαρά την γνωρίσαμε, πέρυσι μέσα από το άρθρο Η Λημνιά που χορεύει (με) τα «Κύματα»

Βασική ενασχόληση της Χαράς Κότσαλη, είναι ο χορός και το επόμενο διάστημα συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο στις παρακάτω παραστάσεις.

Στις 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, με το έργο «Αλάσκα» της γνωστής χορογράφου Ίρις Καραγιάν, όπου το ίδιο έργο θα μεταφερθεί τον Μάρτιο στην Βρέστη της Γαλλίας!

Τον Απρίλιο συνεχίζει, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Τσεχία με το έργο «Elvedon» του χορογράφου Χρήστου Παπαδόπουλου, το οποίο ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά, μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρσι. Η παράσταση είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Βιρτζίνια Γουλφ «Τα κύματα»


Ομώς, η Χαρά δεν μένει εκεί και κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Αυτή την φόρα στον κινηματογράφο και στην ταινία «Suntan», την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου («Bank Bang», «Wasted Youth»), η οποία επιλέχθηκε για την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ, ανάμεσα σε σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές από όλο τον κόσμο.

Για άλλη μια φορά, η Λήμνος καμαρώνει για διεθνή διάκριση ενός κοριτσιού της, που στις φλέβες του, ρέει Λημνιό αίμα !!!

Λίγα λόγια, για την επιτυχημένη ταινία που συμμετέχει.

Το «Suntan», λίγο πριν βγει στις ελληνικές αίθουσες, ξεκινά το ταξίδι του ανά τον κόσμο διεκδικώντας το μεγάλο βραβείο του διαγωνιστικού τμήματος «VPRO Big Screen» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ, το μεγάλο ολλανδικό φεστιβάλ που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο σημαντικές κινηματογραφικές διοργανώσεις του πλανήτη.

Η επιτυχημένη πορεία της ταινίας ξεκίνησε πριν αυτή καν ολοκληρωθεί, αφού βραβεύτηκε με τη μεγαλύτερη διάκριση της Αγοράς στο πλαίσιο του55ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Στο «Suntan» ο σκηνοθέτης μάς μεταφέρει σε ένα έντονα ερωτικό και μυστηριώδες καλοκαιρινό προορισμό στην καρδιά του Αιγαίου, στήνοντας ένα απρόβλεπτο ψυχολογικό δράμα, γεμάτο σασπένς αλλά και χιούμορ.

Σκηνοθεσία: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος

Σενάριο: Σύλλας Τζουμέρκας, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος

Ηθοποιοί: Μάκης Παπαδημητρίου, Έλλη Τρίγκου, Μιλού Φαν Χρούσεν, Ντίμι Χαρτ, Χαρά Κότσαλη, Μάρκους Κόλεν, Γιάννης Τσορτέκης, Σύλλας Τζουμέρκας, Γιάννης Οικονομίδης, Μαρία Καλλιμάνη, Νίκος Τριανταφυλλίδης

Το «Suntan» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου 2016.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ