2016-02-04 19:34:17
Φωτογραφία για «ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»
Οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την Τετάρτη, σε ο,τι αφορά την Ελλάδα, «δεν αφορούσαν επ’ ουδενί την τρέχουσα κατάσταση», ανέφερε εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ, διευκρινίζοντας ότι έγιναν σε πλαίσιο αφήγησης γεγονότων και περιστατικών του παρελθόντος. 

Μιλώντας στο Αθηναϊκό  Πρακτορείο Ειδήσεων, η ίδια εκπρόσωπος επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κάτι προς επιβεβαίωση ή σχολιασμό, καθώς όλα αυτά αφορούσαν το παρελθόν και έχουν ειπωθεί επανειλημμένα από τον κ. Σόιμπλε. Όπως πρόσθεσε: «Σήμερα εστιάζουμε στην εφαρμογή του συμφωνηθέντος προγράμματος». «Δεν υπάρχει κάτι νέο, το οποίο θα ξέφευγε από αυτό», συμπλήρωσε και εξήγησε ότι το θέμα της συζήτησης στην οποία συμμετείχε ο υπουργός Οικονομικών, δεν ήταν η Ελλάδα, αλλά το ζήτημα ανέκυψε κατά την διάρκεια της συζήτησης.

Η Ελλάδα είναι δύσκολο να ανακάμψει δίχως υποτίμηση, είχε δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά τη διάρκεια δημόσιας συζήτησης, στο Αμβούργο.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg, o κ. Σόιμπλε παραδέχθηκε ότι το 2011 είχε προτείνει στον τότε υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, Ευάγγελο Βενιζέλο, την προσωρινή έξοδο της χώρας από την Eυρωζώνη.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ