2016-02-08 13:33:06
Φωτογραφία για Η δήλωση του Καμμένου που βάζει φωτιά στο Σχιστό: Τα Hot Spots θα είναι...
«Αναλάβαμε την τελευταία στιγμή να ολοκληρώσουμε μια υποχρέωση του ελληνικού κράτους. Ξεκαθαρίσαμε ότι αν υπάρχει άλλος χώρος, είμαστε διατεθειμένοι να το μεταφέρουμε, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να διακοπούν τώρα οι εργασίες γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι στις 15 του μηνός. Έχουμε υποσχεθεί να είναι συντονισμένα τα κέντρα έως τις 15 Φεβρουαρίου και αυτό θα γίνει».

Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος υπόσχεται τα hot spots να είναι έτοιμα έως τις 15 Φεβρουαρίου, στο Σχιστό η εικόνα έχει ως εξής:

Οι χρυσαυγίτες κάνουν ομιλία με σχεδόν όλη την Κ.Ο. παρούσα. Οι συγκεντρωμένοι αντιφασίστες κάνουν πορεία και κάτοικοι που δεν είναι ούτε με τους μεν ουτε με τους δε δηλώνουν ότι δεν θέλουν το κέντρο φιλοξενίας στην πόλη τους.

Το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό προκαλεί αντιδράσεις σε ορισμένους κύκλους και την ίδια ώρα το ΚΕΡΦΑ κάνει λόγο για οργανωμένη αντίδραση από τη Χρυσή Αυγή που “φόρεσε την προβιά των επιτροπών κατοίκων”. Με μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, αλλά και κατοίκους στην άλλη πλευρά να έχουν ήδη λάβει θέσεις στην περιοχή η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν λάβει τις δικές τους θέσεις στη... μέση από τα ξημερώματα. Κάπως έτσι απ' τη μια οργανώνεται συγκέντρωση ενάντια στη δημιουργία του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων και απ' την άλλη μια αντιφασιστική συγκέντρωση. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί η αστυνομία δεν αποφάσισε να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ