2016-02-12 05:49:10
Φωτογραφία για Κουταβίτσα χρειαζεται χειρουργείο έπειτα απο κλωτσιά που δέχτηκε απο μαθητη γυμνασίου
Η Ρόζα, η κουταβίτσα που βρέθηκε με διαλυμένο πόδι έπειτα από... κλωτσιά που δέχτηκε από μαθητή γυμνασίου, είναι πλέον ασφαλής στα χέρια μας. Επισκεφθήκαμε κτηνίατρο που ειδικεύεται σε ορθοπεδικά περιστατικά και μας ενημέρωσε ότι πρέπει να γίνει εκτομή κεφαλής οστού για να μπορέσει να περπατήσει ξανά χωρίς να σέρνει το πόδι της και κυρίως χωρίς να πονάει. Το κόστος του χειρουργείου είναι 550€.

Μόλις συγκεντρωθούν τα χρήματα η Ρόζα θα μπει αμέσως στο χειρουργείο και μόλις αναρρώσει θα της βρούμε την καλύτερη οικογένεια.

Της υποσχεθήκαμε ότι θα ξαναπερπατήσει χωρίς να σέρνει το ποδαράκι της. Της υποσχεθήκαμε ότι θα ξανατρέξει χωρίς κλαψουρίζει από τον πόνο. Της υποσχεθήκαμε ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω στον δρόμο σε εκείνο το αφιλόξενο χωριό.

Για ακόμη μια φορά ζητάμε την βοήθειά σας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την Ρόζα να γίνει καλά και να βρει το καλύτερο σπίτι.


Αν θέλετε να βοηθήσετε οικονομικά το Σωματείο μας και τα αδέσποτα ζώα της Ηλιούπολης, μπορείτε:

-Είτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό μας στην

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Piraeus Bank):

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

60 4001 0189 237

BIC : PIRBGRAA

IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237

-Είτε το Paypal: [email protected]

Για οποιοδήποτε ποσό καταθέτετε, ακόμη και για 1€, μην ξεχνάτε να στέλνετε το όνομα και τη διεύθυνσή σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] ώστε να σας στείλουμε απόδειξη είσπραξης.

Η βοήθειά σας κάνει τη διαφορά!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ