2016-03-11 17:44:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Έμειναν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΠ λόγω... ίωσης!
Περιστατικό που αποτυπώνει ανάγλυφα τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε όλο το φάσμα της δημόσιας και... ιδιωτικής ζωής, αλλά και στις δημοτικές υπηρεσίες, αποτελεί η καθυστέρηση της μισθοδοσίας των 190 περίπου υπαλλήλων της ΔΕΥΑΠ, συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου!

Ο λόγος; Απίστευτος! Γιατί ο μοναδικός υπάλληλος(!) υπεύθυνος του γραφείου Προσωπικού & Μισθοδοσίας αρρώστησε και χρειάστηκε να λείψει για λίγες ημέρες. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην πληρωθούν στην ώρα τους οι μισθοί των υπαλλήλων, όπως κάθε μήνα, όπως είναι προγραμματισμένο.

Το γεγονός δημιούργησε προβλήματα, καθώς οι εργαζόμενοι περίμεναν τα λεφτά, έχοντας εκκρεμείς υποθέσεις πληρωμών, ενώ μέσα στο διάστημα αυτό μεσολάβησε και η Τσικνοπέμπτη, η οποία τους βρήκε… άφραγκους!

Ο εκκαθαριστής μισθοδοσίας λοιπόν δεν έχει κάποιον αντικαταστάτη σε περίπτωση που παρ'ελπίδα απουσιάσει εκτάκτως - όπως έγινε στην προκειμένη περίπτωση - παρόλο που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παραπονεθεί εγγράφως εδώ από ένα έτος στον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΠ, ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει για έγκαιρη προσπάθεια στελέχωσης του εν λόγω Γραφείου.

«Κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε ακόμη να γίνει λόγω έλλειψης χρημάτων από το κράτος και το αρμόδιο Υπουργείο, το οποίο δεν προχωρά σε προσλήψεις», τόνισε στην εκπομπή «Σημείο Αιχμής», με τον Αλέξανδρο Κογκόλη και την Κων/να Τσεγγενέ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Α. Παπανικήτας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ