2016-03-12 13:47:16
Φωτογραφία για Λαμία: Όλα όσα δεν είδατε από την επίσκεψη του Μητσοτάκη [video]
Μαζική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Διάκου από του ΝεοΔημοκράτες για να υποδεχθούν τον νέο τους αρχηγό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Εκλογική ετοιμότητα έδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας χθες Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 στη Λαμία.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως το κόμμα του είναι έτοιμο να «απαλλάξει τον τόπο από την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση από την απελευθέρωση». Ιδιαίτερη ήταν η κριτική που άσκησε για το προσφυγικό και για τη στάση που επέδειξε ο πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής. «ο ψεύτικος ανθρωπισμός του βούλιαξε στη λάσπη της Ειδομένης», ήταν το αιχμηρό σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον πρωθυπουργό.

«Την πιο ανίκανη, την πιο ιδεοληπτική, την πιο λαϊκίστικη, την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε η δημοκρατική Ελλάδα…» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο Μητσοτάκης!

Σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε το γεγονός ότι «το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας έχει αφεθεί, κυριολεκτικά, στην τύχη του και λειτουργεί, ουσιαστικά, με τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού του» και πρόσθεσε: «Σε όλη την Ελλάδα, μετά το πογκρόμ διώξεων που υπέστησαν οι διοικητές, τα νοσοκομεία είναι – και θα παραμείνουν για καιρό – ακέφαλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Ολοκλήρωσε την ομιλία του τονίζοντας ότι «κάθε μέρα που περνά εμπεδώνεται η πεποίθηση μου ότι όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο για τη χώρα».

Ο κ
. Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, λέγοντας τη αλήθεια και δείχνοντας το δρόμο για να ξεφύγουμε από την κρίση. Θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές ενώνοντας και όχι διχάζοντας».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ