2016-03-12 14:00:03
Φωτογραφία για H Βικτόρια «ξεπαράδιασε» τον Μπέκαμ - Aπαιτήσεις εκατομμυρίων από τον άντρα της για να γίνει σχεδιάστρια
Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει κυριολεκτικά σπαταλήσει μία ολόκληρη περιουσία, ώστε... η γυναίκα του να εδραιωθεί στο χώρο της μόδας.

Και μπορεί η ίδια να τα καταφέρνει μία χαρά, με τις κολεξιόν της να φοριούνται από πολλές επώνυμες και να ακολουθούν τις τάσεις της χιλιάδες fashioniastas, αλλά Ο Μπέκαμ έχει αρχίσει να ανησυχεί με τις εξωφρενικές απαιτήσεις της γυναίκας του.

Μάλιστα, το 2014 ο ίδιος χρειάστηκε να δώσει 4 εκ. Δολάρια μόνο για να φτιαχτεί το κατάστημα της στον Λονδίνο, το οποίο κοσμείται από πανάκριβα έργα τέχνης που κοστίζουν 600.000$ και πολυτελή έπιπλα.

Παρόλο που η συνεργασία του Ντέιβιντ με την πολυεθνική εταιρία H&M, έφερε και ένα ηχηρό συμβόλαιο εκατομμυρίων, το ατελιέ της Βικτόριας έχασε 3,8 εκατομμύρια πέρσι από μειωμένα έσοδα.

Η Βικτόρια, όμως, στάθηκε τυχερή μιας και έκανε περισσότερους διάσημους «συμμάχους» της, άλλαξε λογιστή και αναδείχθηκε η καλύτερη σχεδιάστρια του 2015. 'Ετσι η χασούρα και τα συνεχή έξοδα που υποχρέωναν τον Μπέκαμ «να τα σκάει» συνεχώς, ισορροπήθηκαν με τον τζίρο των 5 εκ. Δολαρίων που έκανε η Βικτόρια το 2015.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ