2016-03-17 10:58:17
Φωτογραφία για Ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να σπουδάσει στο Γέιλ
Μπορεί ο πρίγκιπας και διάδοχος του βρετανικού βασιλικού θρόνου Ουίλιαμ να... επέλεξε για τις ακαδημαϊκές του σπουδές το πανεπιστήμιο του Σαιντ Άντριους, της Σκωτίας, ο αδελφός του πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να έχει άλλες προτιμήσεις και να επιθυμεί να εγγραφεί στο πανεπιστήμιο του Γέιλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Page Six, ο 31χρονος πρίγκιπας και πέμπτος στη διαδοχή του βρετανικού βασιλικού θρόνου, εξετάζει το ενδεχόμενο να εγγραφεί στη Νομική Σχολή του Γέιλ στο Κονέκτικατ, ως την επόμενη κίνηση μετά την αποχώρησή του από το στρατό.

Οι φήμες αυτές είναι φυσικό, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, να έχει ενθουσιάσει τους υπόλοιπους φοιτητές, καθώς ποιος σπουδαστής δεν θα ήθελε να μοιραστεί το δωμάτιο του με έναν πρίγκιπα.

Ο Χάρι, που έχει διακριθεί στο πόλο και το ράγκμπι, είναι απόφοιτος της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας του Sandhurst, έχει συμμετάσχει σε δύο επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν ως πιλότος ελικοπτέρου, αλλά οι σπουδές του αυτές δεν θεωρούνται ακαδημαϊκές, οπότε είναι προς αναζήτηση ενός πανεπιστημίου για να ξεκινήσει μία δεύτερη σταδιοδρομία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ