2016-04-15 11:54:18
Φωτογραφία για Αντί για υπνωτικά χάπια παρήγγειλε online ένα βουβάλι του Θιβέτ
Λάθη σε μία online παραγγελία γίνονται, όμως το να παραγγείλει κάποιος αντί για... υπνωτικά χάπια ένα ολόκληρο γιακ (βουβάλι του Θιβέτ) είναι από τα... άγραφα.

Μάλιστα, η χαμηλότερη τιμή παραγγελίας για το γιακ ήταν στα 3.075,99 δολάρια - την οποία και για να αποδείξει φίλος του άτυχου άνδρα, την έβαλε στο Reddit όπου και φυσικά έγινε χαμός. Πάνω από 1,2 εκατ. άνθρωποι είδαν την λάθος παραγγελία, την οποία τελικά και κατάφερε να σταματήσει ο άτυχος άνδρας πριν εκτελεστεί, όταν και είδε την μεταφορά ποσού στο report του τραπεζικού του λογαριασμού.

Τώρα πώς ο «άυπνος άνδρας» κατάφερε να μπερδέψει τα χάπια για την αϋπνία με το σάιτ 'YAKS N THINGS' αυτό πραγματικά είναι απορίας άξιον.

Ο παρολίγον κάτοχος γιακ έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ότι του αρέσουν τα ζώα και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πληρώσει 3.000 δολάρια για να κάνει ένα γιακ δικό του, όμως σίγουρα μετά θα ήταν... άστεγος αφού, όπως γράφει θα τον έδιωχναν από το συγκρότημα που μένει.

Επίσης, χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως έναν "αστροφυσικό που μπορεί να ξοδέψει 3.000 δολάρια για να αποκτήσει ένα γιακ και να κάνει όλο το διαδίκτυο να γελάει.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ