2016-04-23 12:36:19
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!
Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης μπαίνουν σήμερα σε μια ακόμα μεγάλη πρόκληση για την ιστορία του τμήματος και του συλλόγου μας.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει, στο πλαίσιο της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το Final 4 της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο της Σαμπαντέλ, την Ούγγρικη Ούιπεστ (14:30, osfp.gr και Νοvasports 1), στον δεύτερο ημιτελικό της σημερινής ημέρας, αφού θα προηγηθεί στις 13:00 η αναμέτρηση της οικοδέσποινας Σαμπαντέλ με την Ρώσικη Κίνεφ.

Οι 4 φιναλίστ του φετινού Final 4 είναι οι ίδιοι με το περσινό το οποίο κατέκτησε πανάξια ο Θρύλος μέσα στον Πειραιά, με τη διαφοροποίηση στα ζευγάρια των ημιτελικών αφού πέρσι ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει την Κίνεφ Κίρισι σε βάρος της οποίας επιβλήκε με 10-8 για να σφραγίσει το εισιτήριο στον τελικό. Φέτος στο δρόμο των Πρωταθλητριών Ευρώπης βρίσκεται η Ούιπεστ αλλά ο στόχος παραμένει ο... ίδιος για την ομάδα μας.


Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με προπόνηση στο Κολυμβητήριο της Σαμπαντέλ και άπαντες πλέον περιμένουν τον σημερινό ημιτελικό Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4:

Σάββατο 23/4

13:00 – CN Astralpool SABADELL (ESP) – Kinef Surgutneftegas KIRISHI (RUS)

14:30 – UVSE BUDAPEST (HUN) – Olympiacos PIRAEUS (GRE)

Κυριακή 24/4

12:00 – Bronze Game

13:30 – Final

*Οι αγώνες του Final 4 θα μεταδοθούν ζωντανά από το Novasports1 και από το osfp.gr (σε γραπτή μετάδοση) για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που δεν έχουν πρόσβαση στο συνδρομητικό κανάλι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ