2016-04-23 23:16:19
Φωτογραφία για ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ!
Τη Μεγάλη Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, που θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ... ξεχνώντας το σκορ του πρώτου αγώνα!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του μετά το φιλικό με τον Πανιώνιο στο Ρέντη και έτσι οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν δύο μέρες χωρίς προπόνηση .

Οι πρωταθλητές επιστρέφουν, πάντως, τη Μεγάλη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δίνει φυσικά τεράστιο πλεονέκτημα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, αλλά ο Μάρκο Σίλβα δεν θέλει να δει την ομάδα του να... επαναπαύεται σε αυτό το σκορ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα ζητήσει απ’ τους παίκτες του να ξεχάσουν το σκορ του πρώτου ματς στην Τούμπα και να παίξουν σαν να πρόκειται για ένα ματς που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στον τελικό.

Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να δείξει μεθαύριο βίντεο στους παίκτες του, εστιάζοντας στα σημεία που ο ίδιος θεωρεί σημαντικά για την επικράτηση της ομάδας του. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και κερδίσει και σε αυτό το παιχνίδι τον ΠΑΟΚ, θα πρόκειται για την τέταρτη νίκη των ερυθρόλευκων επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, σε ισάριθμα ματς της φετινής περιόδου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ