2016-04-25 05:15:10
Φωτογραφία για Τι είναι αυτό που σχεδόν κανείς δεν ήξερε για τον Prince; [photos]
Ο Prince πέθανε στα 57 του αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη ιστορία στη μουσική. Ήταν εκκεντρικός , ήταν ένας καλλιτέχνης και μεταξύ άλλων ήταν και ο άνθρωπος που έγραψε το κομμάτι "Nothing compares to you" που έγινε μεγάλη ιστορική επιτυχία της Sinead O' Connor.

Ο Prince είχε μια πολυτάραχη ζωή και λέγεται πώς από το κρεβάτι του πέρασαν πολλές διάσημες όπως η Madonna , η Κim Basinger και πολλές ακόμα μεγάλες σταρ. Είχε αποκτήσει έναν γιο τον οποίο δυστυχώς έχασε από την πρώτη εβδομάδα της ζωής του από μια σπάνια ασθένεια που είχε ενώ πολλοί τον είχαν ως το "αντίπαλο δέος" του Michael Jackson.

O Prince ήταν και ένας από τους 5 καλύτερους κιθαρίστες στην ιστορία της μουσικής αν και λίγοι το γνώριζαν αυτό αλλά και πολύς καλός συνθέτης αφού είχε γράψει πλήθος τραγουδιών για πολλούς άλλους τραγουδιστές.

Το τραγικό γεγονός είναι πως και εκείνος, όπως και ο Michael Jackson, είχαν εθισμό στα παυσίπονα και λέγεται (καθώς ακόμα δεν έχουν βγει επίσημα αποτελέσματα) πως αυτή ήταν και η αιτία του θανάτου του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ