2016-05-04 20:42:16
Φωτογραφία για Συμμετέχουμε στην επανεκκίνηση του Αγώνα Λαού
Οι νόμοι που ψηφίστηκαν κι αυτοί που ετοιμάζονται να ψηφιστούν (ασφαλιστικό, φορολογικό, εργασιακά, κόκκινα δάνεια κ.λπ.) σε βάρος του λαού είναι ποταμός.

     Οι βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που στηρίζονται και απ’ τ’ άλλα μνημονιακά κόμματα, οδηγούν στην ασταμάτητη μαζική εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

      Η εργασία απαξιώνεται εντελώς. Η κοινωνική ασφάλιση λαμβάνει προνοιακό χαρακτήρα. Το κοινωνικό κράτος καταστρέφεται. Η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται στα ξένα και ντόπια κοράκια. Τα δικαιώματα καταπατώνται. Η φοροεπιδρομή, οι κατασχέσεις και οι επερχόμενοι πλειστηριασμοί θα μας βυθίσουν στην απόλυτη εξαθλίωση.

      Επίμονα και μεθοδικά δημιουργούν τη «Νέα» Ελλάδα. Την Ελλάδα-προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων και ιμπεριαλιστών, όπου θα ζούμε για ένα κομμάτι ψωμί και χωρίς δικαιώματα, προς δόξα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.


      ΕΠΕΙΔΗ η κόλαση είναι μπροστά μας, αν δεν αλλάξουμε πορεία τάχιστα!

     Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συμμετέχει στο νέο σάλπισμα να σηκωθούμε απ’ τους καναπέδες! Νέο σάλπισμα Αγώνα μέχρι τη Νίκη!

     Συμμετέχουμε σε κάθε αγώνα κατά των μνημονίων και της κατοχής της πατρίδας μας. Συμμετέχουμε στην επανεκκίνηση του Κινήματος των Πλατειών.

    ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τους άδικους φόρους και τα χαράτσια τους!

     Καλούμε κάθε ανήσυχο Τρικαλινό και Τρικαλινή στη συγκέντρωση του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ που θα γίνει την Πέμπτη 5/5 και ώρα 8.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΛΗΘΑΙΟ» (παραποταμίως-πρώην ΚΤΕΛ), για να προγραμματίσουμε τις νέες δράσεις μπροστά στις νέες εξελίξεις.

    Να ‘μαστε όλοι εκεί!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βίζα: Πως το βλέπουν οι τ/κ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βίζα: Πως το "βλέπουν" οι τ/κ;
ΕΚΤΟΣ SCHENGEN Η ΕΛΛΑΔΑ;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΚΤΟΣ SCHENGEN Η ΕΛΛΑΔΑ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ