2016-05-26 15:56:52
Φωτογραφία για Ένα βήμα από τον «θάνατο» ο ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού!
Στα πρόθυρα του «λουκέτου» είναι ο ΓΟΕΒ Πηνείου-Αλφειού, όπως αποκαλύφθηκε χθες κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης στο κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ στην Αθήνα υπό τον Ηλείο διοικητή του ΙΚΑ, Διονύση Καλαματιανό.

Ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού, Νίκος Φάμελος, περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομική δυσπραγία στην οποία περιπέσει ο οργανισμός, αφού οι οφειλές προς το ΙΚΑ ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ και μαζί με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις, προσεγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα τόσα είναι και προς τη ΔΕΗ. Την ίδια στιγμή, έχει μειωθεί δραματικά η εισπραξιμότητα των ΤΟΕΒ τόσο επειδή οι αρδευόμενες εκτάσεις είναι πλέον πολύ λιγότερες σε σχέση με το παρελθόν, όσο και εξαιτίας της αδυναμίας των πολιτών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Όπως τόνισε ο κ.Φάμελλος, οι ιδιοκτήτες μη καλλιεργήσιμων αγροτεμαχίων υποχρεούνται να πληρώνουν την πάγια εισφορά, ωστόσο η οικονομική κρίση δεν τους αφήνει περιθώριο να το πράξουν, με συνέπεια να συσσωρεύονται οι οφειλές.

Τα υπέρογκα χρέη και η αδυναμία συνεπούς πληρωμής τους έχουν οδηγήσει τον ΓΟΕΒ σε τέλμα, γεγονός που σημαίνει ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή ελλοχεύει ο κίνδυνος δέσμευσης του λογαριασμού από το ΙΚΑ, εξέλιξη καταστροφική για τον πρωτογενή τομέα της Ηλείας Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ... ΣΙΟΒΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ... ΣΙΟΒΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ