2016-06-02 12:28:12
Φωτογραφία για Κύπρος: Παιδιά πήγαν να μαγειρέψουν μόνα τους κι έβαλαν φωτιά στο σπίτι
Τρία ανήλικα παιδιά προσπάθησαν να ετοιμάσουν φαγητό στο σπίτι τους στη Νήσου, το σκεύος με μαγειρικό λάδι ανεφλέγη και ξέσπασε φωτιά που προκάλεσε ζημιές ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ. Τα παιδιά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δεν κινδύνεψαν.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι στη 1:45 χθες το μεσημέρι λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ιδιωτική οικία στη Νήσου. Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα και στις 14:28 τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην κουζίνα της οικίας.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στην επίπλωση της κουζίνας, σε ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές, φωτιστικά, και στο εσωτερικό της οικίας από τους καπνούς.

Χρησιμοποιήθηκαν 2 αναπνευστικές συσκευές και τυλικτήρες νερού. Στην κατοικία υπήρχαν 3 ανήλικα παιδιά τα οποία δεν κινδύνεψαν. Η πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε ζημιές που υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τις 10 χιλιάδες ευρώ, ξεκίνησε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος με μαγειρικό λάδι το οποίο ανεφλέγη στην προσπάθεια των παιδιών να ετοιμάσουν φαγητό.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 το πρωί της 1ης Ιουνίου μέχρι και τις 06:00 της 2ης Ιουνίου ανταποκρίθηκε σε 34 κλήσεις για βοήθεια, 18 πυρκαγιές, 14 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ