2016-06-04 16:46:13
Φωτογραφία για «ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ...»
Ο Θρύλος μετά την επική πρόκριση είναι έτοιμος μαζί με τον κόσμο του να σκαρφαλώσει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης. Στις 22:00 (Novasports1&Novasports1HD) ο μεγάλος τελικός με την Γιούγκ στο κολυμβητήριο «Άλφρεντ Χάγιος».

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του Champions League απέχει ο Ολυμπιακός. Η περήφανη ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μετά την θρυλική πρόκριση στον ημιτελικό κόντρα στη Ζόλνοκ με το γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου σε νεκρό χρόνο, θα διεκδικήσει στις 22:00 την «κατάληψη» της κορυφής της Ευρώπης.

Εδώ στη Βουδαπέστη, στο ίδιο μέρος που το έχει ξανακάνει το 2002. Στην τρίτη του παρουσία σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στην τέταρτη παρουσία του σε Final 4 του Champions League.

Στο Κολυμβητήριο «Άλφρεντ Χάγιος» της Βουδαπέστης το βράδυ του Σαββάτου, θα χτυπάει η καρδιά του Δαφνοστεφανωμένου Έφηβου.

Mαζί της θα χτυπούν και αυτές των εκατομμυρίων οπαδών του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Μαζί του ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερους από 700 φιλάθλους που έχουν «βάψει» κόκκινη την Βουδαπέστη.

Ο Ολυμπιακός μας, ολοκλήρωσε το πρωί το Σαββάτου την προετοιμασία του για τον μεγάλο τελικό με την Γιούγκ Ντουμπρόβνικ και έχει στις 22:00 το βράδυ ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού με την ιστορία «Ολυμπιακέ μαζί σου για την δόξα την τιμή σου για το μεγαλείο σου...»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ