2016-06-11 04:05:10
Φωτογραφία για Ύστερα από 3 αποτυχημένες εξωσωματικές έχει απογοητευθεί: «Είναι στα χέρια του Θεού!»
Η Μάρω Λύτρα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του ANT1 «Fame Story 2» βγήκε με Skype, από τον Καναδά που ζει τα τελευταία χρόνια, στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν μετά τη συμμετοχή της στο talent show, ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί, χωρίς δυστυχώς να έχουν κάποιο αποτέλεσμα!

«Έκανα εξωσωματικές. Τρεις. Δεν θα προσπαθήσω ξανά, δεν νομίζω! Είναι πάρα πολύ δύσκολο για το σώμα της γυναίκας αυτό το πράγμα. Είναι στα χέρια του Θεού! Ας με οδηγήσει! Ό,τι θέλει! Τον εμπιστεύομαι και μου φτάνει αυτό. Ας κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για μένα«, εξομολογήθηκε η Μάρω αποκλείοντας το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, αφού, όπως εξήγησε, ο Theo έχει ήδη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Γιατί πίστευες ότι εδώ στην Ελλάδα ήσουν αφελής;


Ήμουν χαζή τότε, αφελής, πολύ αφελής και πολύ… Καναδέζα. Εδώ, στο εξωτερικό είμαστε λιγότερο πονηροί. Συνάντησα, όμως, και πολύ καλούς ανθρώπους στην Ελλάδα. Μπαίνοντας στο Fame Story δεν ήξερα τι ακριβώς είναι το παιχνίδι αυτό. Άλλα δείχνανε προς τα έξω, άλλα γινόντουσαν μέσα. Αυτό εννοώ, αυτό το “παιχνίδι”, που δεν τον ήξερα πολύ καλά. Αν ήξερα το “παιχνίδι” καλύτερα, ίσως να έκανα διαφορετικά πράγματα απ’ όσα έκανα. Αν έμπαινα σήμερα στο Fame Story απλά θα τραγουδούσα. Δεν θα άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου να ερωτευτεί. Μου έκανε καλό γιατί με γνώρισε ο κόσμος, αλλά μου έκανε και κακό. Συζητούσαν γι’ αυτό πιο πολύ παρά για τα τραγούδια μου. Δεν ήταν και ότι καλύτερο!

Γιατί έφυγες από την Ελλάδα;

Είχαν αρχίσει να πέφτουν οι δουλειές, δεν είχα συμβόλαιο με την Heaven, ψαχνόμουν πολύ, τα πράγματα δεν ήταν σταθερά, μου έλειπαν οι δικοί μου κι ένιωσα ότι έφτασα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να πάω παραπάνω και δεν ήθελα να… πεινάσω. Θεώρησα ότι έφτασα στο τέρμα. Μου λείπει λίγο αυτή η δημοσιότητα, αλλά ήταν κι ένα από τα πράγματα που με έκανε να γυρίσω πίσω. Δεν ήθελα να είμαι άλλο διάσημη, ήθελα να είμαι ανώνυμη. Ήρθα εδώ, δεν με αναγνώριζε κανείς στο λεωφορείο, δεν μου μιλούσε κανείς, δεν με έβγαζε κανείς φωτογραφία, ένιωσα τόσο καλά. Είχα ανάγκη εκείνη τη στιγμή να είμαι ανώνυμη.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ