2016-06-11 09:36:28
Φωτογραφία για ΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ... ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΧΑΝΤΕΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *VIDEOS*
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξετάζει λεπτομερώς την περίπτωση του Ντέβιν Μπούκερ για να αντικαταστήσει τον Οθέλο Χάντερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στη αγορά και ψάχνει μεταξύ άλλων (scoring point guard, «τεσσάρι») και ένα -τουλάχιστον- σέντερ. Ως γνωστόν ο Οθέλο Χάντερ δε θα συνεχίσει στον Θρύλο και έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κοιτάζει να καλύψει το κενό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο προπονητής των πρωταθλητών έχει εκφράσει την επιθυμία ο σέντερ που θα έρθει να μην είναι του ίδιου στυλ με τον Χάντερ (αθλητικός ψηλός), αλλά να παίζει αρκετά με πλάτη. Βέβαια δεν κυκλοφορούν και πολλές τέτοιες περιπτώσεις ελεύθεροι στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να ρίχνει κι αλλού ματιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα ο Ντέβιν Μπούκερ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων. Ο Αμερικανός σέντερ που αγωνίστηκε πέρυσι στη Σαλόν και αναδείχθηκε MVP του γαλλικού πρωταθλήματος διαθέτει εκπληκτικά αθλητικά χαρίσματα, γεγονός που... εξιτάρει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Με τη Σαλόν πέρυσι τελείωσε τη γαλλική Λίγκα με 14.9 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης τους 20 βαθμούς. Η γαλλική ομάδα σε ό,τι αφορά την Ευρώπη αγωνίστηκε στο Fiba Europe Cup με τον 25χρονο σέντερ να έχει 14.6 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ σε κάθε ένα από τα 16 ματς που αγωνίστηκε.

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ