2016-07-08 00:36:12
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκε η 1η Κατασκηνωτική περίοδος του Νεανικού προγράμματος «Κατασκήνωση Τήνου», της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β.
Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, στις ιδιόκτητες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της στην Ιερά Νήσο Τήνο, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, για τέταρτη χρονιά πραγματοποίησε κατασκήνωση που αφορούν μαθητές Λυκείου, οι οποίοι φοιτούν στα Ανώτερα Κατηχητικά της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συνολικά 19 αγόρια από όλες τις τάξεις του Λυκείου, συμμετείχαν εντελώς δωρεάν, στη Α΄ Κατασκηνωτική Περίοδο από 1 έως 6 Ιουλίου, αλλάζοντας παραστάσεις και ζώντας ομαδικά στιγμές ξενοιασιάς .

Το νεανικό πρόγραμμα «Νεανική Κατασκήνωση Τήνου» περιλαμβάνει σε γενικές γραμμές : Καθημερινή Μυστηριακή ζωή και συμμετοχή στις ακολουθίες της Εκκλησίας μας, πνευματικές συζητήσεις και προβληματισμοί στα καθημερινά «πηγαδάκια», προσκυνήματα στο Ιερό Προσκύνημα Ευαγγελιστρίας Τήνου και στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου και σε άλλους Ιερούς Ναούς γραφικών χωριών, ξενάγηση στα αξιοθέατα και μουσεία του νησιού, δραστηριότητες εντός των εγκαταστάσεων όπου φιλοξενηθήκαμε ( πειράματα φυσικής και χημείας, μάθημα αρχιτεκτονικής και ιστορίας της Τήνου, διαγωνισμό μουσικής παραδοσιακών τραγουδιών κ.α. ) και άφθονο παιχνίδι (γρίφοι, παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, επιτραπέζια και ηλεκτρονικά παιχνίδια) υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του Υπευθύνου των Κατασκηνώσεων π. Πορφυρίου Πλυτά και του π. Αντωνίου Χρήστου, υπευθύνου του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ