2016-07-16 03:08:07
Φωτογραφία για Γρηγόρης Γκουντάρας: Συγκρίνει τη σύζυγό του με την μητέρα του Christian Ronaldo [photo]
Είναι γνωστό το χιούμορ του και ο τρόπος που του αρέσει να «πειράζει» όσους αγαπάει. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχει κάνει τους συναδέρφους τους στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να «πέσουν κάτω» από τα γέλια!

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα που μετά το τέλος των επαγγελματικών του υποχρεώσεων για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, χαλαρώνει έχοντας στο πλευρό τη γυναίκα του και τους δυο γιους του.

Ο γνωστός παρουσιαστής ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για το πώς περνάει τις ημέρες των διακοπών του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. Και επειδή δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του, τρολάρει αυτή τη φορά την σύζυγο του, Νάταλι Κακκαβα.

Ο Γρηγόρης ανάρτησε μια φωτογραφία πριν λίγη ώρα με την γυναίκα του να κάνει μπάνιο στη θάλασσα με τον μικρό του γιο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι έκανε την φωτογραφία κολάζ βάζοντας από δίπλα μια αντίστοιχη της μητέρας του γνωστού ποδοσφαιριστή Christian Ronaldo τη στιγμή που του άλειφε την πλάτη με αντηλιακό.

Το αστείο στιγμιότυπο συνοδεύει η λεζάντα: «Ποιος μίλησε για την Ελληνίδα μάνα;;Ναταλί μου,δες την μαμά Ρονάλντο και πάρε μαθήματα,όταν οι γιοι σου 30αρισουν».
Πηγή  Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ