2016-07-18 09:09:16
Φωτογραφία για Είναι ο έρωτας της ζωής σου; ΕΤΣΙ θα το καταλάβεις!
Κάθε σχέση δοκιμάζεται με το χρόνο, με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος και με τις συνθήκες που ζουν Πώς θα καταλάβεις αν είναι ο έρωτας της ζωής σου;

Δεν φεύγει στα δύσκολα:

Εκεί φαίνονται οι φίλοι , εκεί φαίνονται και οι σύντροφοι! Αν μείνεις από δουλειά, αν έχεις ένα πρόβλημα υγείας ή με την οικογένεια σου και σε στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί, τον έχεις δικό σου. Είναι πολύ σημαντικό και σπάνιο στις μέρες να έχουμε ανθρώπους που μένουν δίπλα μας και στα δύσκολα.

Στο δείχνει:

Σ αγαπάει πολύ και φαίνεται: Στον τρόπο που σε κοιτάει, που σου μιλάει, που σου φέρεται. Είναι εκεί για να σε ακούει, να σε διασκεδάζει και να σου φτιάχνει τη διάθεση. Σου δείχνει όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις τι νιώθει για σένα.

Σε... ανέχεται!

Έχεις τις μαύρες σου, δεν έχεις βαφτεί, δεν έχεις περιποιηθεί, σε έχει δει άρρωστη στο κρεβάτι, σε έχει δει μετά από μεθύσι, μετά από ότι μπορείς να φανταστείς και σε βρίσκει όμορφη! Ανέχεται τη ζήλια σου, τη γκρίνια σου, την κακή διάθεση!

Είναι πιστός:

Δεν θέλει να βγει με τους φίλους του, έχει σοβαρευτεί και ο χρόνος που έχει είναι μόνο για εσάς! Δεν του κάνει αίσθηση να βγει με άλλες παρέες , δεν θέλει να μένει "μόνος" και σου αφιερώνεται ολοκληρωτικά. Τι άλλο θέλεις για να το καταλάβεις;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ