2016-07-22 13:22:08
Φωτογραφία για Θαυμαστές «στόλισαν» το νικητή του «X Factor» - Τι απάντησε ο Ανδρέας Λέοντας!
Πικραμένοι από τον Ανδρέα Λέοντα δηλώνουν ορισμένοι από τους θαυμαστές του, δύο εβδομάδες μετά τη νίκη στο «X Factor» και ο νεαρός τραγουδιστής δε δίστασε να απαντήσει δημόσια στα παράπονά τους!

Λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο «Πρώτος Ρόλος», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραΐτη, ο Ανδρέας ετοιμάζεται για το «X Factor tour» το οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα αρχίσει στις 27 Ιουλίου από την Αλεξανδρούπολη και με τη συμμετοχή των Ίαν Στρατή, Stereo Soul, Τάνιας Μπρεάζου, Πιλάτου Κουνατίδη, Χριστιάνας Μπούνια, Χριστίνας Ζαντή και Αλέξανδρου Πιτσάνη.

Κάποιοι από τους θαυμαστές του 20χρονου τραγουδιστή φαίνεται πως περιμένουν να είναι διαθέσιμος online και να απαντά στη «βροχή» μηνυμάτων που του στέλνουν στα social media, καθώς του έκαναν παράπονα ότι, μετά τη νίκη του, έγινε σνομπ και τους δίνει σημασία!

«Επειδή λαμβάνω καθημερινά μηνύματα του τύπου ότι δεν απαντάω πλέον και είμαι σνομπ, θα ‘θελα να πω ότι όταν βρίσκω λίγο χρόνο τα βλέπω, αλλά, δυστυχώς, είναι πολύ περιορισμένος ο χρόνος μου για να απαντήσω», έγραψε, στη σελίδα του στο Facebook, ο Ανδρέας και συνέχισε: «να ξέρετε ότι όλα αυτά εμένα μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω και σας ευχαριστώ όλους μέσα από τη ψυχή μου! Μη μου κρατάτε μούτρα επειδή δε σας απαντάω! Αχαχα… καλό υπόλοιπο!».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ