2016-07-27 10:24:09
Φωτογραφία για ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ 4αρι!
Ο Ολυμπιακός με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου πάουερ φόργουορντ, καθώς δείχνει εμπιστοσύνη στους Δημήτρη Αγραβάνη και Ιωάννη Παπαπέτρου, οι οποίοι θα έρχονται... πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, όπως έχουμε αναφέρει, αποφάσισαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αποδέσμευσαν τον Βασίλη Καββαδά και παρόλο που το... ραντάρ τους είναι πάντα σε λειτουργία, -βάσει πάντα των τωρινών δεδομένων-, δεν θα αποκτήσουν κάποιον άλλον παίκτη στο «4».

Φυσικά στο Λιμάνι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας και ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί. Οι πρωταθλητές με την συγκεκριμένη κίνησή τους δείχνουν εμπράκτως και με ακόμα έναν τρόπο την πίστη τους σε δύο μέλη του... ελληνικού τους κορμού.

Τελικά... οι λόγοι που οι ερυθρόλευκοι ακολούθησαν τον συγκεκριμένο δρόμο δεν είναι οικονομικοί, αλλά.... αγωνιστικοί και το προπονητικό επιτελείο, αλλά και οι διοικούντες των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως είναι λογικό, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι γίνεται στο εσωτερικό της ομάδας τους.


Απορία πάντως προκαλεί το γεγονός ότι... 3 μήνες πάλευαν να κλείσουν παίκτη στο "4" και ξαφνικά έκαναν στροφή 180 μοιρών! Πόσα να άλλαξαν πια στην καρδιά του καλοκαιριού;

Φυσικά και είναι δικαίωμα των ανθρώπων της ομάδας να την φτιάξουν όπως αυτοί νομίζουν, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον κόσμο της ομάδας αν αποδειχθεί ότι για ακόμα μία φορά έκαναν λάθος...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ