2016-08-04 03:38:10
Φωτογραφία για Κρήτη: Απειλήθηκε η ζωή του για 300 ευρώ
«Δώσε μου τα λεφτά αλλιώς….» φαίνεται ότι είπε ένας 39χρονος άνδρας σ’ έναν 51χρονο χθες στην Χερσόνησο απειλώντας τον για 300 ευρώ!

Αυτά τουλάχιστον ανέφερε ο 51χρονος κατά την κατάθεσή τους στις ασυνομικές αρχές με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο εκβιαστής.

Η εκβίαση και τα… χρωστούμενα

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό όταν μία 40χρονη γυναίκα δάνεισε 300 ευρώ σε μετρητά στον 51χρονο που δραστηριοποιείται στην Χερσόνησο.

Οι μέρες περνούσαν και ο 51χρονος δεν επέστρεφε τα χρήματα με αποτέλεσμα η 40χρονη να ζητήσει από τον 39χρονο να πάει στον οφειλέτη και να του πάρει τα χρήματα με την… βία.

Έτσι, ο 39χρονος χθες το βράδυ συναντησε τον 51χρονο όπου και τον απείλησε για την σωματική του ακεραιότητα σε περίπτωση που δεν του έδινε τα χρήματα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Όταν ο 39χρονος έφυγε ο 51χρονος ειδοποίσε την αστυνομία η οποία ξεκίνησε τις έρευνες και μέσα σε λίγη ώρα συνέλαβε τον εκβιαστή.

Παράλληλα οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν την 40χρονη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ