2016-09-12 11:18:16
Φωτογραφία για Θεομηνίες: Το προειδοποιητικά και αποκαλυπτικά σημεία από τους ουρανούς
Πρωτοφανείς Θεομηνίες πλήττουν τις τελευταίες ημέρες την Ελλάδα. Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, η Καλαμάτα, τα Τρίκαλα και η Επανωμή,  γνώρισαν το καταστροφικό πρόσωπο των καιρικών φαινομένων. Όμως μήπως δεν είναι απλά καιρικά φαινόμενα; Μήπως πρέπει να προβληματιστούμε για τα μηνύματα που στέλνει ο Θεός κι εμείς τα αγνοούμε κατ’ εξακολούθηση;

Αιφνιδίως παραιτείται ο Μητροπολίτης Άρτης κ.Ιγνάτιος, λίγο καιρό μετά την επίσκεψη του δηλωμένου άθεου πρωθυπουργού κ.Τσίπρα.

Τυχαία γεγονότα δεν υπάρχουν. Ο Μητροπολίτης έδειξε να λαμβάνει τα «μηνύματα» από ψηλά… Κάποιοι άλλοι ακόμη κωφεύουν. Η ευθύνη για την κατάντια της Ελλάδας  βαρύνει πρώτα τους ποιμένες και ύστερα τους πολιτικούς.

Μεσσηνία, Επανωμή, Τρίκαλα, είναι μόνο οι προειδοποιήσεις. Η σχολική χρονιά ξεκινά με εγκύκλιο που απαλοίφει την προσευχή και αυτό δεν αντικατοπτρίζει μόνο την πονηρία του πολιτικού συστήματος αλλά την σαπίλα και αχρηστία του ανύπαρκτου «ιερατείου». Γι’ αυτό ο Χριστός προειδοποιεί τους μη βλέποντες τα σημεία ως υποκριτές… Κι αυτά τα σημεία σταματημό δεν έχουν 22 Aυγούστου 2016. Τα Τρίκαλα εορτάζουν τα 40 χρόνια αρχιερατείας του πρώην Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιου. 


Η απάντηση από τους ουρανούς είναι άμεση. 

23 Αυγούστου 2016. Την επόμενη ημέρα τα Τρίκαλα πρώτο θέμα στις ειδήσεις μετά την πρωτοφανή θεομηνία, τη μεγαλύτερη των τελευταίων 40 ετών. Ακριβώς στα 40 χρόνια ποιμαντορίας του κ.Αλέξιου, η μεγαλύτερη Θεομηνία των επίσης 40 ετών πλήττει την πόλη των Τρικάλων.

Κάποιοι επιλέγουν να βλέπουν μόνο μαύρα σύννεφα στον ουρανό και όχι τα σημάδια που στέλνει ο Θεός. Η ασέβεια και η υποκρισία στα Τρίκαλα έφτασε στους ουρανούς και για όσους μελετούν τα σημεία, τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε για την εποχή μας: «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι όλων» και ο Όσιος Νείλος ο Μυροβλήτης είπε: «οι ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μή γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν».

Τυφλοί ποιμένες οδηγούν τυφλό κοπάδι, και ο λαός δεν είναι άμοιρος ευθυνών.

Ο υπεραιωνόβιος πλάτανος που ξεριζώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης επίσης σημείο. Ο πλάτανος συμβολίζει την αιωνιότητα και το έλεος του Θεού.

Αυτά μάλλον τελείωσαν για την πόλη των Τρικάλων… 

Υ.Γ: Πριν στεγνώσει το μελάνι του άρθρου ήρθε και η επιβεβαίωση… 7 Σεπτεμβρίου 2016… νέα Θεομηνία στα Τρίκαλα. Οι κάτοικοι του Πλάτανου (πάλι σύμπτωση;;;) Τρικάλων περιγράφουν το γεγονός ως 2α Παρουσία… έπονται κι άλλες Θεομηνίες μέχρι να καταλάβουν οι υποκριτές ανά την Ελλάδα, ότι πρέπει να φύγουν μόνοι τους πριν ξεσπάσει η οργή του Θεού στα κεφάλια τους…

 

Πλημμύρισαν περιοχές και στην Καλαμπάκα

Συναγερμός σήμανε το βράδυ και στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Πυροσβέστες χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν 15 άτομα απο αυτοκίνητα, να αντλήσουν τα νερά από 15 σπίτι και καταστήματα

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ